Vrouw ondergaat 9 operaties om op Melania Trump te lijken

De vrouw onderging in een tijdsbestek van slechts 10 uur 9 verschillende ingrepen, waaronder een ooglift, liposuctie, een borstvergroting een tummy tuck en een neuscorrectie.

Lees ook

Claudia Sierra was nooit tevreden met haar uiterlijk, maar zag op een dag de 'oplossing'. Ze wilde niets liever dan op Melania Trump lijken en maakte meteen een afspraak bij de plastisch chirurg. Inmiddels heeft ze er 9 ingrepen opzitten en is ze gelukkiger dan ooit.

Ongelukkig

"Ik herinner me dat ik als kind plakband op het topje van mijn neus tot aan mijn voorhoofd plakte omdat ik een mooie neus wilde zoals alle andere meisjes", vertelt 42-jarige vrouw uit Houston in het programma Inside Edition. "Hoewel mijn ouders me constant zeiden dat ik mooi was, maakte ik er in bad een gewoonte van om mijn huid goed te schrobben in de hoop dat ik een lichtere huidstint zou krijgen. Want alle meisjes die ik kende, hadden een lichtere teint."

Alles werd nog erger toen Claudia jaren geleden te horen kreeg dat ze borstkanker had en een borstamputatie moest ondergaan. In die tijd kwam de moeder van twee ook behoorlijk aan, waardoor haar zelfvertrouwen helemaal kelderde. Toen ze tijdens een date ook nog eens te horen kreeg dat ze er veel ouder uitzag dan ze daadwerkelijk was, besloot ze actie te ondernemen.

Drastische beslissing

In Claudia's ogen is één vrouw het voorbeeld van perfectie: Melania Trump, de vrouw van president Donald Trmp. Daarom maakte ze een afspraak bij plastisch chirurg Franklin Rose. De 42-jarige Amerikaanse onderging in een tijdsbestek van slechts 10 uur 9 verschillende ingrepen, waaronder een ooglift, liposuctie, een borstvergroting een tummy tuck en een neuscorrectie.

Kortom: het hele pakket… In totaal kostte de transformatie haar zo'n 50.000 dollar (omgerekend ca. 42.500 euro). Het resultaat liet Claudia trots zien in het programma Inside Edition van CBS.

'Ik ben niet langer deze vrouw'

Na de transformatie plaatste de Melania look-alike een foto van zichzelf vóór de ingrepen op Facebook met een duidelijke boodschap. "Dit is de laatste foto die van mij genomen is… Ik ben niet langer deze vrouw. Ik hoop dat jullie eerst naar mijn verhaal luisteren in plaats van me te veroordelen."

Lees ook: Jongen (17) valt 20 kilo af door abonnement op de Efteling

Bron: The Sun, Beeld: YouTube, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook