Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Nieuwe online fashion store gelanceerd in Nederland

Shop till you drop!

Yay! Nieuwe online fashion store gelanceerd in Nederland

De Nederlandse webwinkels hebben er een grote concurrent bij: het Duitse About You is in Nederland online gegaan! Ons kleine landje is het vierde land waar de webwinkel actief wordt, na Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

800 merken

De online fashionshop is een dochter van e-commercebedrijf Otto. About You werd in 2014 in Hamburg gelanceerd en heeft sindsdien meer dan 2,5 miljoen klanten. Ze zeggen meer dan 110.000 artikelen aan te bieden van ongeveer 800 merken. Wow!

Bekende merken als Scotch & Soda, Selected Femme, Zoe Karssen, G-Star, Levi's en Nike komen voorbij voor dames, heren én kinderen.

Influencers

Het leuke is dat de webshop samenwerkt met een grote groep influencers die outfits voor je samenstellen en tonen. Voor de Nederlandse website zijn bloggers als Claartje Rose, Jolielot, Queen of Jetlags en Kae Sutherland gestrikt. In de foto's kun je meteen doorklikken naar de producten die gedragen worden. Hiermee zie je meteen hoe je iets goed kunt combineren.

Good to know

Good to know: alles wordt binnen één tot drie werkdagen geleverd en daarbij hoef je geen verzendkosten te betalen. Zelfs retourneren is gratis én dit mag binnen 100 dagen. Pakketjes worden verzonden met PostNL en DHL.

Hallo Nederland! Vanaf vandaag kunnen jullie ook bij ABOUT YOU shoppen. #CrazyAboutYou

Een bericht gedeeld door ABOUT YOU (@aboutyou_nl) op

Bron: Ecommercenews, Fashionunited Beeld: Instagram