Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holland's Next Top Model reageert op alle ophef na afgelopen maandag

"Lieve volgers en kijkers..."

Holland's Next Top Model reageert op alle ophef na afgelopen maandag

Na de aflevering van Holland's Next Top Model van afgelopen maandag, was nogal wat ophef ontstaan. Kijkers vonden de opmerkingen over Bonita érg flauw en lieten massaal hun mening achter op social media. Het programma zelf laat nu van zich horen...

Pestgedrag

De reacties varieerde van medelijden met Bonita tot haat op Latanya en Sanne. Zo zouden in de aflevering vooral Latanya en Sanne gemene opmerkingen hebben gemaakt en hadden Sanne en Jamie het hoofd van Bonita op een melkpak getekend, verwijzend naar haar volgens hun bleke huid.

"Indien nodig worden de volgers geblokkeerd"

Alle ophef die daarna ontstond, ging HNTM echter te ver. Ze plaatsten daarom het volgende bericht op hun Facebook-pagina:

"Lieve volgers en kijkers, we hebben gemerkt dat er veel heftige reacties zijn gekomen op de aflevering van afgelopen maandag. We willen jullie verzekeren dat we pestgedrag absoluut niet tolereren. Ironisch genoeg hebben we van een groot aantal fans en volgers tweets, reacties en privéberichten taalgebruik en verwensingen gezien die niet door de beugel kunnen. Het is mooi om te zien dat kijkers meeleven, maar ook opvallend dat een aantal reacties veel te ver gaan. Dergelijke reacties worden verwijderd en indien nodig worden de volgers geblokkeerd van de pagina."

Lees ook: HNTM's Sanne en haar moeder lijken als twee druppels water op elkaar

Bron: Facebook Beeld: Holland's Next Top Model