Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Vriendin Arjen Lubach breekt enkel tijdens Televizier-avond

Terwijl Arjen zich gisteren de grootste winnaar van de avond mocht noemen, nadat hij de Gouden Televizier-Ring in ontvangst nam voor zijn programma Zondag met Lubach, brak zijn vriendin haar enkel.

De presentator meldde vervolgens dat de eerste helft van de avond toch wel beduidend leuker was. Ook zijn vriendin Martine de Jong liet van zich horen via Twitter: "Ik eindig de Televizierringavond op de eerste hulp met een gebroken enkel. Gelukkig is Arjen er met zn magische ring."

Monique mega trots op vriendlief André

Monique is maar wat trots op haar vriend André. Ze plaatste dan ook een emotioneel, maar prachtig stuk op haar Instagram, speciaal voor André. Hij begint vandaag aan zijn concertreeks in Ahoy en dat is inderdaad niet niks!

"13 en 14 oktober 2017! Dagen voor in de boeken. Jouw boeken! Ooit werd er gezegd dat dit jou allemaal niet zou lukken. Je ging daar nog bijna in geloven ook. Ik geloofde in jou, stond achter jou en motiveerde jou. Samen gingen we de reis naar Ahoy aan! Wat voor reis."

"En nu sta je daar… twee uitverkochte zalen, allemaal voor jou. Alleen voor jou! Aan het begin van deze reis zei ik je "Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid". Die bewustwording heb jij nu. Jij gaat deze twee dagen laten voelen dat Hazes nog steeds de BAAS is!"

Jan Smit showt zijn romantische kant

Gisteravond was ook Jan Smit in de race voor de Gouden Televizier-Ring met zijn programma Beste Zanger van Nederland. Helaas wist hij de grote prijs niet winnen. Al lijkt dat voor Jan niet zoveel uit te maken. Zo vertelt hij in een Instagram-post, waarin hij samen met zijn vrouw Liza op de foto staat, dat hij de hoofdprijs al had. Lief!

‪Helaas niet gewonnen gisteravond! Maar gelukkig had ik de hoofdprijs al… 😍‬

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Bron: RTL Nieuws, Weekend, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook