Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

O'Neill komt met nieuwe sustainable active wear collectie

O’Neill heeft afgelopen week een nieuwe active wear-lijn, de O'Neill Blue Active Wear, gelanceerd en het is er niet zomaar één.

O'Neill komt met nieuwe sustainable active wear collectie

O’Neill heeft afgelopen week een nieuwe active wear-lijn, de O'Neill Blue Active Wear, gelanceerd en het is er niet zomaar één. Deze sustainable collectie is niet alleen geschikt voor in het water, maar ook voor de die-hard buitensporters en voor de echte gymbunnies. Zoals het O'Neill motto ook al zegt: On water, on land, on the go!

O’Neill Blue

Wat helemaal in lijn is met deze sustainable collectie is dat-ie gemaakt is van recycled oceaanplastic, waar O'Neill zich ook voor inzet met O'Neill Blue; een initiatief om surf gerelateerde producten te ontwikkelen, gemaakt van gerecycled strandplastic. De O'Neill Blue Active Wear collectie bestaat uit verschillende surf- en yogaleggings en tops die herkenbaar zijn door het blauwe Bionic label.

Handig en veilig

O'Neill active wear designer Magali Marino: "Handig is de O'Neill active wear collectie ook. De legging droogt supersnel door het O'Neill Hyperdry materiaal, fijn dus als je na het suppen nog een rondje wilt gaan hardlopen. Door de seemless techniek en de high waist van de leggings is de collectie flexibel en geeft je vrijheid om te bewegen hoe jij dat wilt. De legging heeft een handig achterzakje voor je sleutel, telefoon of pinpas en de reflectoren zorgen ervoor dat je gezien wordt wanneer de avond valt. Handig en veilig."

De Blue lijn is oogt behoorlijk clean, maar met de met de eclectische en opvallende prints steel jij gegarandeerd de show tijdens je work-outsessie! Benieuwd naar alle active wear? Bekijk de collectie HIER.