HNTM’s Montell doet boekje open over onzekerheden

Montell doet nu een boekje open over zijn onzekerheid...

Lees ook

De finale van HTNM is binnen handbereik voor de vijf overgebleven modellen. Iedereen wil natuurlijk dolgraag in die grote liveshow staan. Ritse en Montell zijn inmiddels verzekerd van een plekje in de finale. Model Montell doet nu een boekje open over zijn onzekerheid…

Unieke mix

Montell van Leijen (19) heeft een Antilliaanse vader en een Nederlandse moeder. Deze mix zorgde voor een unieke combinatie van rood kroeshaar, een licht getinte huid en sproeten. Dé reden dat Montell zo'n interessante verschijning is tijdens het modellenprogramma Holland's Next Top Model. Zelf was hij hier vroeger helemaal niet blij mee.

Nieuw hoofd

Aan DeStentor vertelt hij: "Ik vond het vreselijk. Ik wilde net zo zijn als de andere jongens. En dat was ik niet. Kijk nou: Kastanjerood en sproeten. Dat heeft niemand." Terwijl hij naar eigen zeggen vroeger een nieuw hoofd voor Sinterklaas wenste, is zijn hoofd nu zijn talent geworden. Hij is blij dat die wens nooit in vervulling is gegaan.

Gespot

Zijn leven veranderde compleet toen hij werd gespot op het terras waar hij bediende. Hij poseert nu voor kledingmerken en liep al de Amsterdam Fashion Week. Enne, inmiddels kwam hij zichzelf al tegen op de levensgrote billboards van warenhuis Hudsons Bay. "Dat is gek, in Maastricht en Amsterdam je eigen kop zo groot te zien", aldus Montell.

Lees ook: Waarom de eliminatieronde van HTNM gisteravond wel héél opmerkelijk was

comcard picture by @nigelbarker #hollandsnexttopmodel

Een bericht gedeeld door Montell van Leijen (@hntm_montell) op

Bron: DeStentor Beeld: Instagram, Holland's Next Top Model

Laatste nieuws

Zie ook