Onenightstand: Personal trainer

 Iedere week in Grazia: een avontuur dat – om wat voor reden dan ook – slechts één nacht duurde.

Iedere week in Grazia: een avontuur dat – om wat voor reden dan ook – slechts één nacht duurde. Deze keer het verhaal van Wietske.

Personal trainer

"Als personal trainer werk ik overal en nergens. Soms buiten in het park, soms in willekeurige sportscholen, soms bij mensen thuis in de woonkamer. Maar mijn basis is de sportschool bij mij om de hoek. Een paar keer per week train ik daar met een aantal vaste klanten. Op een gegeven moment kreeg ik een nieuwe klant binnen: Zimri. Een zakenman die ooit op hoog niveau had gebokst, en nu terugverlangde naar zijn lichaam uit vroegere tijden.

Zimri en ik konden het met elkaar vinden. Hij vond het wel lekker dat ik hem afmatte, en ik vond het leuk dat ik hem tot het uiterste mocht drijven. Bovendien was het niet onprettig om twee keer per week een uur lang naar zijn lijf te kijken – dat deed het namelijk zelfs in niet-optimale vorm goed op het netvlies. Bovendien maakte hij af en toe wat harde grappen, en daar ben ik dol op onder werktijd. Buiten werktijd trouwens ook."

Privéleven

"Ik hou mij privéleven altijd zoveel mogelijk weg bij mijn klanten, maar Zimri had inmiddels ontdekt dat ik een vriend had, en dat het niet zo lekker meer liep. Sven was een half jaar daarvoor bij me ingetrokken, en sindsdien ging het bergafwaarts. Toen Zimri op een dag tijdens de push-ups een grap maakte over sex, en ik hem aftroefde met de mededeling dat ik was vergeten hoe dat ook al weer werkte, zei hij: “Heb je een personal trainer nodig?” We keken elkaar aan en het was duidelijk: we moesten zo snel mogelijk de sportschool uit.

We raapten onze spullen bij elkaar en trokken een jas over onze sportoutfits aan. Ik pakte Zimri bij zijn arm, en voerde hem in een drafje mee naar mijn huis – een wandelingetje van nog geen vijf minuten. Toen de voordeur achter ons dicht viel lieten we onze sporttassen vallen. Onze monden hadden elkaar gevonden voor we onze jassen hadden uitgetrokken. We worstelden ons eruit, en onze handen dwaalden gehaast over elkaars nog bezwete lichamen. Binnen een minuut lagen al onze natte kledingstukken op de grond in de gang."

Trap

"Zimri duwde me voor zich uit de trap op, maar ik stopte halverwege – ik wilde niet dat we naar de slaapkamer gingen. “Nee, dat is ook het bed van Sven”, zei ik. Zimri keek me met een frons aan maar daarna veranderde dat in een glimlach: “Dan moet ik je hier nemen Wiets, er zit niets anders op.” Mijn borsten bevonden zich ter hoogte van zijn gezicht, en hij pakte ze vast en beet in mijn tepels. Daarna dwaalde zijn tong via mijn buik af naar beneden. Ik kon van opwinding niet op mijn benen blijven staan. Ik pakte de trapleuning beet en liet mijn billen op de trede zakken."

Hoogtepunt

"Zimri’s tong en vingers gleden in en uit me, snel en verbeten – precies zoals hij ook in de sportschool was. Ik had al een paar maanden geen seks gehad, en binnen no-time bereikte ik een hoogtepunt. Terwijl mijn handen houvast zochten bij een trede, stapte Zimri wat verder omhoog. Heel even keek ik recht in zijn kruis: en ik dacht dat ik van dat beeld alleen al nog een keer zou klaarkomen. Zimri leunde met zijn handen op de treden bij mijn schouder, en duwde zichzelf met zijn heupen mijn lichaam in. Ik voelde mijn lijf tegen de traptreden beuken, maar dat deerde me niet – ik wilde dat het nooit zou ophouden. Dat deed het helaas wel, met een oerkreet van Zimri’s kant. “Deze PT kan er ook wat van hè?” zei hij lachend. Maar we hebben daarna wel afgesproken dat zolang Sven en ik er nog iets van proberen te maken, we gewoon alleen míjn trainingsschema in de sportschool volgen."

Laatste nieuws