Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Mariah Carey slachtoffer van inbraak

Het Amerikaanse entertainmentmagazine TMZ meldt dat Mariah Carey het slachtoffer is geworden van een inbraak in haar huis in Los Angeles. Donderdagnacht wisten inbrekers via een bovenverdieping binnen te komen en maakten zo voor zo'n $50.000 aan spullen buit. De zangeres vertoefde op dat moment in New York. De buit zou voornamelijk uit dure tassen en zonnebrillen bestaan.

Maar, er lijkt tóch nog een lichtpuntje voor Mariah te zijn. Gister kwam namelijk haar nieuwe kerstlied 'The Star' uit. Dit presenteerde ze met trots op Instagram.

Get in the holiday spirit with my new song #TheStar from @TheStarMovie soundtrack! Listen to it today: link in bio!

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Doutzen feliciteert Candice Swanepoel met haar verjaardag

Topmodel Candice Swanepoel, die vorig jaar beviel van zoontje Anacã, is gister 29 jaar geworden. De blondine begon haar carrière toen ze op een rommelmarkt in Durban gespot werd door een agency. In 2007 liep ze voor het eerst in de Victoria’s Secret Fashion Show en is daarmee ook gelijk het eerste Zuid-Afrikaanse model dat de show gelopen heeft.

Collega Doutzen Kroes feliciteerde haar vandaag op Instagram met de tekst: "Gefeliciteerd sweet angel Candice! Ik ben gezegend jou in mijn leven te hebben en dat we kunnen terugkijken op zoveel mooie momenten met elkaar. Ik wens je een geweldige dag toe en nog velen meer! En voor nu, laten we meer herinneringen met elkaar maken."

Jennifer Hoffman uit de kleren voor Esquire

Actrice en presentatrice Jennifer Hoffman (36) gaat voor de november editie van Esquire uit de kleren. Wij konden op Instagram alvast genieten van wat steamy foto's uit de shoot. Enne, ze laat duidelijk weinig aan de verbeelding over. De actrice poseerde speciaal voor het blad, én natuurlijk de lezers, topless.

Bron: RTL Nieuws, Shownieuws Beeld: Instagram, Getty