The Voice of Holland trapt af met steengoede en opvallende kandidaten

Gemist? Wij geven je een kleine recap

Je favoriete zangprogramma The Voice of Holland begon gisteravond met de eerste aflevering van het achtste seizoen en scoorde daarmee 2,1 miljoen kijkers. Natuurlijk vielen er een aantal zaken op én waren er vooral weer steengoede kandidaten.

Veranderingen

Familie en vrienden van het zangtalent konden dit keer achter glas toekijken hoe hun favoriet het er van afbracht. Daarnaast is zangeres Anouk terug in de jury, heeft Martijn Krabbé een snor en zeuren de kijkers op Twitter over te lange reclames.

Talent

De meest opvallende kandidaat was Jim van der Zee. Met zijn gouden keeltje zong hij 'Amar Pelos Dois' in het Engels. Anouk draaide haar stoel al om toen hij nog geen drie woorden had gezongen. Daarna volgde Sanne, Waylon en Ali.

Nog iemand met zo'n weergaloze stem was de 26-jarige Kimberly. Ze zong het liedje 'Hello' en blies daarmee alle vier de juryleden omver. Ali B noemde het zelfs 'de beste Blind Audition tot nu toe'.

Verrassing

De 21-jarige Jeremy viel op door zijn bijzonder hoge stemgeluid. Hij noemde zichzelf 'de verrassing van 2017' en dat bleek toen zijn stem compleet veranderde tijdens het zingen. Helaas voor Jeremy draaide niemand om. We zullen hem niet snel vergeten!

Lloyd de Meza (41) is geen onbekende in de muziekwereld. Hij werkte samen met onder andere Def Rhymz en Brainpower. Niemand draaide om voor de zanger, maar daar liet hij het niet bij zitten. Hij zet spontaan zijn nummer 'Schudden' in om de jury even los te laten gaan.

Prachtige stem

De avond werd afgesloten met de prachtige stem van Tjindara. Deze schoonheid speelde in de musical The Bodyguard en is dus geen onbekende. Alle juryleden draaide om en zo was de keus groot. Ze zal gecoacht worden in team Ali B.

Lees ook: De seniorenversie van The Voice is een feit

Bron: The Voice of Holland Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws