Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is dit de moordenaar van Fred Andrews uit Riverdale?

"Who shot Fred Andrews?" werd hiermee het nieuwe "Who killed Jason Blossom?" 

Is dit de moordenaar van Fred Andrews uit Riverdale?

De allerlaatste aflevering van het eerste seizoen van Riverdale was bloedstollend spannend. Zo wordt Archie’s vader, Fred Andrews, onverwachts neergeschoten in Pop's diner. "Who shot Fred Andrews?" werd hiermee het nieuwe "Who killed Jason Blossom?"

Theorie

Alle vingers wezen meteen naar Veronica’s ouders Hermione en Hiram Lodge, omdat Fred zijn bouwbedrijf niet aan hen wilde afstaan en ook Jugheads vader F.P. passeerde de revue. Het duurde vervolgens niet lang voor de andere theorieën opdoken, want als we één ding geleerd hebben in Riverdale, is het dat iedereen een verdachte kan zijn.

Mary

Twittergebruiker Joanna Faye kwam met de theorie dat Archie’s moeder, Mary, weleens de dader zou kunnen zijn. Het is ook best logisch, als je erover nadenkt. Mary lijkt een heel aardig en onschuldig personage sinds haar debuut in de serie. Haar doel was echter heel vaag. Toen ze Archie vroeg om weer mee te komen naar Chicago om bij haar te komen wonen, weigerde hij dit. Wat als haar dit boos heeft gemaakt? En wat als ze deze hele tijd jaloers was op de sterke band tussen Fred en Archie, en ze Archie uit Riverdale wilde halen. En toen dat niet werkte, ze wanhopige maatregelen trof om haar zoon terug te krijgen? Only time will tell, tot die tijd lees je de theorie hieronder!

Lees ook: Deze Riverdale-acteur wordt vervangen in seizoen 2

Bron: Metro UK, Beeld: Twitter, CW