Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: De nieuwe Doutzen Stories lingeriecollectie bij Hunkemöller

Wauw!

Zien: De nieuwe Doutzen Stories lingeriecollectie bij Hunkemöller

Goed nieuws! Topmodel Doutzen Kroes heeft als ambassadeur bij Hunkemöller al eerder een eigen lingerie-, sport-, én bikinicollectie ontworpen. Het lingeriemerk beloofde ons al meer en eindelijk is het daar: de nieuwe Doutzen Stories lingerie collectie.

#DoutzenStories

Was je ook zo'n fan van Doutzens eerste lingeriecollectie? Dan zul je ook weg zijn van de nieuwe items die je binnenkort kunt kopen. De collectie is te omschrijven als tough meets girly, waar stoer en sexy met vrouwelijke details worden gecombineerd. De items zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de laatste fashion trends waar donkere- en pastelkleuren de kern zijn.

Voor de collectie is er wederom gebruik gemaakt van luxe materialen en de items zijn voorzien van kanten details. Deze collectie natuurlijk helemaal on point als het op fashion aankomt. Ook een opvallend detail is dat er veel bandjes zijn verwerkt in de items, die vaak ook afneembaar zijn.

In de nieuwe Grazia lees je een exclusief interview met Doutzen over de collectie.

De Doutzen Stories lingerie collectie bevat verschillende soorten en stijlen lingerie, waaronder body’s, push-up bh's en bh's in grotere maten, maar ook flirty nightwear, kousen en andere accessoires. Benieuwd naar de hele collectie? Hij is vanaf nu verkrijgbaar!