Iedereen heeft het over Jesaja uit ’40 dagen zonder seks’

Kijkers zijn zéker niet te spreken over deze jongen

De 23-jarige Jesaja uit Almere is werkloos, woont nog thuis bij zijn ouders en is op zijn zachtst gezegd best een player. Hij noemt vrouwen 'nieuw vlees' of een 'frikadel speciaal' en heeft al tussen de 180 en 200 verschillende sekspartners gehad. Kijkers zijn zoals je kunt begrijpen niet te spreken over deze jongen in het programma 40 dagen zonder seks.

Stiekem filmen

Kijkers waren verontwaardigd over Jesaja's respectloze houding ten opzichte van vrouwen en sommigen konden het programma niet eens afkijken door hun afschuw. Zo filmt Jesaja zijn sekspartners zonder dat ze dat weten. Later stuurt hij de vrouwen de beelden. "Ik heb ze in mijn macht", vertelt hij met een dikke grijns. Op de vraag wat hij met zo'n filmpje doet zegt hij: "Dat is voor mijn database."

"Stiekem filmpjes maken en ze daarna chanteren. Dan ben je niet seksverslaafd, dan ben je gewoon een ontzettende klootzak", luidt een van de reacties.

Frikadel speciaal

Hij is trots op het feit dat hij al tussen de 180 en 200 sekspartners heeft gehad en op de vraag of hij seks dan ziet als een patatje tussendoor, verbetert hij dit naar een frikadel speciaal. "Vrouwen vergelijken met een frikandel speciaal. Dan kom je ver in je leven. Op de schaal van nul tot lul", reageert iemand op social media.

Meer respect

Jesaja laat duidelijk weten niet aan gevoelens te doen, maar hoopte met zijn deelname meer respect voor vrouwen te krijgen. En hoe het is afgelopen? Hij schijnt zich niet aan alle regels te hebben gehouden, maar zegt nu wel: "seks is geen snack." Ook heeft hij een baan. Zal het dan toch geholpen hebben?

Twitteraars delen vooral hun ongeloof en frustratie.

Lees ook: Deze vrouw had 1 jaar lang, elke dag seks en dit is wat er …

Bron: LINDAnieuws, Ze, NPO, Beeld: Twitter, NPO, iStockphoto

Laatste nieuws