Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Grazia tipt de leukste to-do's

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017.

Hema Super Saturday

Wil jij weten welke kleuren het best bij jouw gezicht passen? Wat je het beste kunt doen om je nagels te verzorgen, je wenkbrauwen te shapen of hoe je contourt en highlight? Tijdens Super Saturday worden HEMA klanten in de watten gelegd door speciale beauty experts. Ben je op 28 oktober in een HEMA winkel in Utrecht of Rotterdam? Dan maak je kans opgemaakt te worden door award winning beauty consultant Dominique Samuel. En als je geluk hebt, maak je ook nog kans op een meet & greet met de prachtige HNTM finalisten.

Waar: Veenendaal, Maassluis, Oss, Uden, Venray, Roosendaal, Goes, Baarn, Hoorn, Hoofddorp, Valkenswaard, Krimpen a/d Ijssel, Winterswijk, Wijchen, Oldenzaal, Ermelo, Hoogeveen, Raalte, Rotterdam, Nijmegen, Groningen, Tilburg, Utrecht en Den Haag.

Wanneer: 28 oktober en elke laatste zaterdag van de maand van 11.00 uur tot 16.00 uur in verschillende HEMA winkels. De eerstvolgende Super Saturday’s staan gepland op 25 november, 23 december, 30 december en 27 januari.

Love Stories nodigt je van harte uit in haar Archive

De Archive is een mini-museum vol juweeltjes uit collecties van het heden en verleden. Struin langs schappen vol eenmalige samples, ontdek in lades en dozen unieke limited editions en evergreens, of tref je favoriete items tegen speciale prijzen. Zij aan zij met je favoriete lingerie, vind je in de Love Stories Archive een mix van unieke kunst en interieuritems uit de Love Stories boetieks, zoals campagnebeelden van fotograaf Paul Bellaart, schilderijen van lokale kunstenaars, keramiek, onyx marmer, vintage spiegels en meer. De webshop is 24/7 geopend.

Naast Amsterdam, begeeft het rondreizende ‘Love Stories Archive Circus’ zich momenteel in Lille en Keulen. Houd lsarchive.com in de gaten om te zien welke stad het circus hierna aan doet.

Waar: Oudezijds Achterburgwal 145, 1012 DG Amsterdam

Wanneer: openingstijden nog onbekend

We are OPEN #lovestoriesarchive #amsterdam #lille #cologne www.lsarchive.com #samples #stock #sale #uniquepieces

Een bericht gedeeld door Love Stories Archive (@lovestoriesarchive) op

THE DUCHESS Afternoon Tea Halloween (limited edition)

Voor deze speciale editie krijgt de signatuur Afternoon Tea een verleidelijk karakter. Black velvet macarons, pumpkin cupcakes, ragfijne suikerspinnen, finger licking sandwiches en bloedsinaasappel fruitsalades. Geen onschuldige vruchtensap maar bedwelmende champagne en een extravagante theeselectie.

Waar: The Duchess. Spuistraat 172, 1012 VT Amsterdam

Wanneer: 23 t/m 31 oktober tussen 12:00 en 17:00 uur

Het IENS Festival: dineren in stijl bij honderden restaurants met 50% korting

Het IENS Festival is een online promotie voor restaurateurs en gasten die via IENS een tafel boeken. Tijdens het Festival profiteert iedereen die via IENS reserveert van 50 procent korting over de totale rekening en wordt het voor gasten extra aantrekkelijk om een keuken te proberen die al jaren op de bucket-list staat. Vanzelfsprekend zijn de deelnemende restaurants gemakkelijk te vinden en handig te reserveren via de IENS app en website.

Waar: honderden deelnemende restaurants door heel Nederland

Wanneer: van 26 oktober tot en met 30 november

Online shop X Bank

Op donderdag 12 Oktober lanceerde conceptstore X BANK haar online shop. Deze webshop bevat een exclusieve selectie van de producten uit de 700m2 winkel gelegen aan de Spuistraat in Amsterdam. X BANK, waar enkel Nederlandse mode, kunst en design wordt verkocht, lanceert de shop met een exclusieve samenwerking met David Laport, ook vind je er een limited edition Daily Paper x X BANK swimwear collectie.

Op dit moment is er slechts een selectie van de 700 vierkante meter grote winkel op de webshop beschikbaar. Denk aan horloges van Piet Hein Eek, een lamp van Bas Vellekoop of rugtassen van TEYM. Maar geen nood, het aanbod zal zich snel uitbreiden.

The Model's Health Pledge

The Model's Health Pledge is een online platform en meldpunt met de focus op gezondheid en een gezonde werkomgeving voor modellen in de mode-industrie. Het initiatief is gerealiseerd door een netwerk van vooraanstaande bedrijven en professionals. Bekijk de website HIER.