PLL-actrice Sasha Pieterse voelt zich weer fijn in eigen lichaam

“Eindelijk wist ik wat er met mijn lichaam aan de hand was”

Sasha Pieterse was pas twaalf jaar oud toen ze voor het eerst in Pretty Little Liars te zien was. In de loop der jaren veranderde ze van klein meisje naar een echte vrouw, wat ook de nodige uiterlijke veranderingen met zich meebracht.

Pijnlijk

Het viel al snel op dat de actrice steeds meer aankwam, iets wat ze zelf maar moeilijk kon bevatten. Toen ze dertig kilo was aangekomen, wist ze pas echt dat er iets goed mis was.

“In twee jaar kwam ik ruim 30 kilo aan. Dat was erg pijnlijk, vooral door de manier waarop mensen reageerden. Zo dachten ze de ene keer dat ik zwanger was en de andere keer was ik volgens hen gewoon dik.”

Trainen

Uiteindelijk bleek de Zuid-Afrikaanse actrice het Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) te hebben. “Eindelijk wist ik wat er met mijn lichaam aan de hand was.”

Nu de 21-jarige dagenlang aan één stuk door traint voor het Amerikaanse programma Dancing with the Stars, vliegen de kilo's eraf en is de actrice al bijna zeven kilo kwijt.

Focus

“Het belangrijkste is dat ik mij weer mezelf voel. Het is zeker geen makkelijke weg maar ik ben gefocust om weer gezond te worden. Nu ik ook resultaat zie, weet ik dat het de goede kant op gaat.”

En dat de blondine goed in haar vel zit, spat van het beeld af. Van de rumba tot aan de foxtrot: Sasha does it all!

Lees ook: Jááá! Groot Pretty Little Liars nieuws

Bron: InStyle Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws