Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: Het engste spookhuis dat je ooit gezien hebt

In het McKamey Manor worden je nachtmerries werkelijkheid...

Heftig: Het engste spookhuis dat je ooit gezien hebt

Deze maand was het weer zover: het jaarlijkse griezelen tijdens Halloween Fright Night stond weer voor de deur en is tot en met aankomend weekend nog steeds in volle gang. Toch is lang niet iedereen onder de indruk van de enge clowns, mannen met kettingzagen en zombies. Ben jij één van die dare devils? Dan is dit wellicht wél iets voor jou.

Rillingen

Vergeet enge wezens die ineens tevoorschijn komen of geluiden die je stiekem niet vertrouwt: het spookhuis McKamey Manor is zelfs voor de grootste waaghals nog next level.

Het spookhuis bevindt zich in San Diego, Californië en is een attractie waarbij je al de rillingen krijgt bij alleen het zien van de video.

Wachtlijst

Van nepbloed dat over je heen wordt gegooid tot aan je hoofd in een kleine kooi met slangen: je moet wel echt een koude kikker zijn, word je hier niet bang van.

Maar ondanks iedereen die McKamey Manor met trillende benen verlaat, is er nog steeds een wachtlijst van 24.000 mensen die de sprong willen wagen. Al piepen ze naderhand waarschijnlijk anders…

Lees ook: Engste spookhuis van Benelux zorgt voor hyperventilerende gasten

Beeld: Facebook, iStock