Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kelly Weekers debuteert nieuwe look

Kelly Weekers heeft zich een nieuw kapsel laten aanmeten. De voormalig Miss Nederland heeft haar blonde lokken verruild voor een rode coupe, dat laat ze zien op Instagram. "Nieuw haar staat symbool voor een nieuw begin zegt men. Ik heb dus zojuist man, baby en hond op Marktplaats gezet (biedingen onder 25 euro worden genegeerd) en ik ben heel benieuwd naar die nieuwe wending die mijn leven zal nemen #eeeeevenwennen #welleuktussendeherfstbomen", grapt ze onder de foto.Bruno Mars volgend jaar op Pinkpop

Pinkpop heeft voor 2018 Bruno Mars weten te strikken als afsluit-act van het festival, zo meldt De Limburger. Volgens de krant probeert Pinkpop de wereldster al jaren te strikken. Hij zal op op zondag 17 juni 2018 het podium betreden. Eerder deze week werd bevestigd dat Foo Fighters een van de andere grote namen is van het festival in Landgraaf.

🦍 Thank You Nola #24kmagicworldtour

Een bericht gedeeld door Bruno Mars (@brunomars) op

Xess Xava showt zijn dansmoves

Wesley Sneijder zou zijn zoontje over een paar jaar graag voetballend op het veld zien staan schitteren, maar Xess Xava blijkt van meer markten thuis te zijn.

Yolanthe zet een foto van haar zoontje online waar hij zijn moves showt. Wat blijkt: Xess kan dansen! “This boy… dansen!” schrijft ze eronder. De bal kon hij toch niet volledig links laten liggen. Dansen of voetballen, alles wat hij doet ziet er fantastisch uit. Xess vierde vorige week zijn verjaardagsfeestje waar het er ongetwijfeld net zo swingend aan toe ging.

This boy... 🤗😍🤗 Dansen!! 🕺

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Beeld: Instagram, ANP, Bron: Beau Monde