Hollywood Breakfast

Cristiano Ronaldo maakt geslacht én naam vierde kindje bekend...
Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Cristiano maakt geslacht én naam vierde kindje bekend

Afgelopen zomer verwelkomde de profvoetballer nog de tweeling Eva en Mateo, die net zoals zijn eerste zoon Cristiano Jr. via een draagmoeder ter wereld kwamen. Ondertussen heeft de Portugees niet stilgezeten, want ook zijn huidige vriendin Giorgina is zwanger. Lange tijd werd zij al gespot met een babybuikje, maar pas een maand na de geboorte van de tweeling, maakte Cristiano bekend dat de familie er nóg een kleintje bij zou krijgen.

Inmiddels heeft de voetballer van Real Madrid ook het geslacht én de naam bekend gemaakt. “De naam van mijn dochter zal worden… Alana Marina. Ik wil dit graag met jullie delen en ik denk dat het een prachtige naam is”. Wanneer zijn vriendin precies is uitgerekend, heeft de voetballer nog niet bekend gemaakt. We zijn benieuwd!

X Factor jurylid Simon Cowell belandt na val in ziekenhuis

Het beroemde jurylid van de Britse X Factor is donderdagnacht akelig ten val gekomen in zijn huis in Londen. De muziekproducent wilde wat warme melk halen, maar zou op de trap zijn flauwgevallen. Simon werd direct naar het ziekenhuis gebracht en kreeg gelijk een nekbrace om. Of hij nog verdere verwondingen heeft is niet duidelijk. Wel mocht het jurylid ’s middags weer het ziekenhuis verlaten. Of dat hij de liveshow van X Factor kan bijwonen is nog even afwachten.

Doutzen Kroes scoort opnieuw filmrol in Amerikaanse film

Het model scoorde eerder al een rol in de film Wonder Woman, maar heeft nu ook haar derde film in de Amerikaanse filmindustrie te pakken. In de film Justice League zal ze samen met Gal Gadot, die de rol van Wonder Woman speelt, te zien zijn als amazone Venelia. Ook Ben Affleck, Jason Momoa, Ray Fisher en Ezra Miller kregen een hoofdrol toebedeeld. De film zal vanaf 16 november in alle Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bron: Show, Nu.nl Beeld: Instagram, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97be90ce959', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });