Stranger Things-acteur aangehouden wegens drugsbezit

Dit incident zou nog weleens roet in het eten kunnen gooien voor het derde seizoen...

Lees ook

De fans van Stranger Things waren gisteren door het dolle heen, want Netflix zette na lang wachten eindelijk het tweede seizoen. Ook voor de acteurs was het vorige week tijdens de première een spannend moment. Al schitterde acteur Charlie Heaton, die in de serie Jonathan Byers speelt, van afwezigheid. Nu blijkt waarom…

Drugs

Terwijl de Britse acteur vorige week onderweg was naar de première in Los Angeles, werd hij op het vliegveld aangehouden door de politie.

De acteur werd namelijk betrapt met een kleine hoeveelheid cocaïne, waardoor hij direct weer in het vliegtuig terug naar Londen werd gezet.

Gevolgen

Ondanks dat de Brit op heterdaad betrapt werd, werd hij door de kleine hoeveelheid niet gearresteerd door de politie.

“Wanneer het voor persoonlijk gebruik is, is het gevolg dat je de Verenigde Staten niet in mag”. Toch zou het incident nog weleens roet in het eten van de Stranger Thingscarrière van de acteur kunnen gooien.

Derde seizoen?

Het kan namelijk zijn dat het voortaan een stuk moeilijker voor hem wordt om de VS in te komen, wat toch een tikkeltje problematisch wordt gezien de serie voor een groot deel in LA wordt opgenomen.

Enfin, voorlopig is de acteur in ieder geval nog wel in het tweede seizoen te zien, die jij dus dit hele weekend heerlijk kan bingewatchen. Enjoy!

Lees ook: Deze serie belooft de nieuwe Stranger Things op Netflix te worden

Bron: RTL Beeld: Stranger Things

Laatste nieuws

Zie ook