Zien: P!nk lyrisch over Nederlandse YouTube-ster

De 21-jarige Davina Michelle bezorgde de Amerikaanse zangeres kippenvel met déze geweldige cover.

Lees ook

Ze noemt haar deelname aan talentenprogramma Idols een mislukte poging, maar op YouTube is Davina Michelle inmiddels een echte ster. De zangeres uploadt sinds een halfjaar meerdere covers op haar kanaal, maar door het nummer What About Us is ze nu in één klap beroemd. De 21-jarige kreeg namelijk lovende woorden van niemand minder dan P!nk.

Reactie

“Wie is dit? Dit is beter dan ik ooit zal klinken”, luidde de woorden van de wereldberoemde zangeres toen ze haar nummer hoorde zingen door Davina Michelle.

De wereld van de zangeres staat sindsdien dan ook op zijn kop. Niet krijgt ze het ene lovende bericht na het andere onder haar video, ook benaderde de Amerikaanse Glamour haar om de reactie van P!nk te laten zien.

Artiest

“Ik snapte er helemaal niets van. Is ze het nou echt? Is het een actrice. Ik snapte het echt niet”, vertelt de 21-jarige aan Shownieuws.

En als het aan P!nk ligt stapt Davina Michelle vandaag nog de studio in. "Is zij een studio-artiest die platen uitbrengt? Niet? Oke, dat moet dan echt veranderen!".

Carrière

Maar ondanks dat zelfs P!nk haar aanspoort om zelf muziek te gaan maken, wil ze haar carrière in de muziekindustrie nog even op een laag pitje houden.

“We hebben wel reacties gekregen van diverse platenmaatschappij, maar we willen daar eigenlijk nog heel even mee wachten. Nog niet gelijk happen, maar nog even door strijden".

Maareh, laten we eerlijk zijn: als je zo'n dijk van een stem hebt, moet het toch wel goed komen?

Lees ook: Geweldig moment tussen P!nk en dochter tijdens VMA's gaat viral

Bron: Show Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook