Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Zijn ze weer: de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Marly van der Velden staat zichtbaar op knappen

In mei maakte de Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice via Instagram bekend dat dochter Sammy-Rose er een zusje bij ging krijgen. Inmiddels is Marly al een eind op weg en ziet het ernaar uit dat ze op elk moment kan bevallen. Op social media post de actrice een foto van haar enorme babybump. “Kan niet wachten om je te zien!!!”, schrijft ze erbij. Het moge duidelijk zijn: de laatste loodjes voor Marly zijn nu echt aangebroken!

'Charlotte Crosby keert terug in Geordie Shore'

De realityster is haar wilde haren duidelijk nog niet verloren. Nu haar relatie met Bear op de klippen is gelopen, heeft Charlotte zich weer volop in het uitgaansleven gestort. En nu haar ex-geliefde Gaz het aankomende seizoen niet meer in Geordie Shore te zien zal zijn door het vaderschap, is er volgens fans een grote kans dat de brunette de villa weer onveilig komt maken. Geordie Shore is natuurlijk pas écht compleet wanneer Charlotte zich weer bij de bende van ellende voegt. Fingers crossed!

Nieuwe foto's Heidi Montag en Spencer Pratt met baby Gunner

Begin deze maand beviel de voormalige The Hills-ster van haar eerste kindje. Samen met haar geliefde verwelkomde ze een zoontje genaamd Gunner. De realitysterren postte zelf nog geen kiekje van het nieuwe gezinnetje, maar lieten dit voor een flink bedrag door US Weekly. Maar nu iedereen een glimp van de baby heeft opgevangen, worden er steeds meer foto's naar buiten gebracht. Aan TMZ de eer om een nieuw kiekje van het gezin naar buiten te brengen. Cute!

Een bericht gedeeld door TMZ (@tmz_tv) op

Bron: MTV Beeld: Instagram, Getty