Temptation Island ziet er volgend seizoen anders uit

Zin in!

Lees ook

Er komen steeds meer details binnen over het nieuwe seizoen van Temptation Island dat per februari volgend jaar op de buis zal verschijnen. Het programma krijgt meer afleveringen en zouden zich al 445 vrijgezellen hebben aangemeld voor het verleidingsavontuur. Dat belooft wat…

Vorig seizoen

Het afgelopen seizoen van Temptation Island was er een voor in de boeken, want oh my, wat ging het er vaak heftig aan toe. Relaties werden verbroken, verleidsters werden verliefd en ook na het exotische avontuur ging de verleiding en het bedrog gewoon door. Het is dus moeilijk om het afgelopen seizoen te overtreffen, maar in Thailand is werkelijk alles mogelijk. Tijd voor een nieuw seizoen dus.

Meer afleveringen

Het belangrijkste nieuws voor alle Temptation-fans is dat het programma aanstaand seizoen geen twaalf, maar zestien afleveringen zal krijgen. Dit bracht ook een langere opnameperiode met zich mee, maar of de deelnemende stelletjes ook langer zonder elkaar moeten, is niet duidelijk.

Weer zullen er twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels van elkaar gescheiden worden in het warme Thailand. Dit omringd door schaars geklede vrijgezellen om te testen of hun relatie sterk genoeg is om de verleiding te weerstaan.

Lees ook: Pommeline uit Temptation Island laat bilvergroting live filmen

Bron: AD, Metronieuws, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook