Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De hoogtepunten uit de finale van Holland's Next Top Model

Gefeliciteerd Montell!

De hoogtepunten uit de finale van Holland's Next Top Model

Gisteravond zagen we hoe de 19-jarige Montell uitgeroepen werd tot de grote winnaar van Holland's Next Top Model. Hij nam het in de finale op tegen Sanne (17), Ritse (17) en Latanya (17). Met zijn kersverse titel wint hij een contract bij VDM Model Management, een covershoot voor ELLE én is hij het nieuwe gezicht van de Hema Beauty voorjaarscampagne. Niet gekeken? De hoogtepunten op een rij.

Mysterieuze stemmen

In de regie ging er iets niet helemaal goed met de microfoons. Er waren telkens vreemde stemmen te horen, omdat de microfoons allemaal aan bleken te staan. Van Anna Nooshin die backstage vroeg of ze nog iets aan moest kondigen tot Latanya en Ritse die het over een blunder hadden. Oeps!

Lil' Kleine & Monica Geuze

Niemand minder dan Lil' Kleine trad op tijdens de finale. À la Victoria's Secret deed hij zijn ding op het podium, terwijl de modellen in ondergoed om hem heen paradeerden. Ex-vriendin Monica Geuze zat front row in het publiek en dat was de cameraman niet ontgaan. Hij zoomde tijdens het optreden nog eens even goed in op de vlogger, die er zo te zien vrij ontspannen bij zat.

Beetje vals?

Terwijl Kris Kross Amsterdam er een feestje van maakte, was Twitter minder te spreken over de zanger die live zong. Anderen geven het geluid de schuld.

Presentatie Anna Nooshin

Niet alleen voor de modellen, ook voor Anna Nooshin was het een spannende avond. Voor het eerst presenteerde de influencer live op televisie. Dat ze zenuwachtig was, was volgens social media gebruikers niet te missen. But can you blame her? Achteraf liet de brunette weten dat ze het inderdaad heel spannend vond. Maar wat deed ze het goed!

Young love

De geruchten gingen al een tijdje, maar gisteren leek het bevestigd te worden: zijn Montell en Sanne een setje? Tijdens een vragenvuurtje werd aan Sanne gevraagd wanneer ze verliefd werd op Montell, waar ze alleen maar om kon lachen. Ook was hun innige omhelzing aan het einde niet te missen. Een beetje speuren op Instagram doet inderdaad vermoeden dat de twee een stelletje zijn. Lief!

Abrupt einde

Waar normaal nog een praatje wordt gemaakt met de winnaar, eindigde het programma dit jaar volgens kijkers erg abrupt. Geen terugblik voor de drie finalisten deze keer. Gelukkig zullen we vast en zeker nog veel van ze horen.

De hoogtepunten van de avond worden door kijkers op een hilarische manier op social media omschreven. Lees mee!

Lees ook: Waarom de eliminatieronde van HTNM gisteravond wel héél ...

Monica haar blik😂 #HNTM pic.twitter.com/8ZOM7f9Ewo — Eva'C (@Evacompas) 30 oktober 2017

Beeld: Twitter, Holland's Next Top Model