Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vader en dochter werken twee dagen lang aan spectaculaire Halloween kostuums

Halloween staat voor de deur en met deze feestdag wil je natuurlijk wel leuk voor de dag komen.

Vader en dochter werken twee dagen lang aan spectaculaire Halloween kostuums

Halloween staat voor de deur en met deze feestdag wil je natuurlijk wel leuk voor de dag komen. De Amerikaanse Michael Tapson was altijd al een groot fan van science fiction films en besloot dan ook om samen met dochter Mia een hele creatieve outfit te maken.

Schuimrubber

Vader en dochter werden geïnspireerd door films als Blade Runner en Mad Max en leggen met hun originele outfits de lat aardig hoog. De outfits maakten ze voornamelijk van oude spullen die ze nog thuis hadden liggen, maar voor het pak van Michael moesten ze nog wel even een grote hoeveelheid schuimrubber kopen.

48 uur

Normaal gesproken steken de twee Halloween liefhebbers niet zoveel tijd in hun kostuums, maar dit keer besloten ze er helemaal voor te gaan. “We hebben er in totaal 48 uur aan gezeten, maar de meeste tijd zijn we kwijtgeraakt aan het zoeken naar materialen”. Dochter Mia werkte maar al te graag mee aan het maken van haar kostuum. “Ze houdt ervan om in de huid van een karakter te kruipen, maar het leukste van alles vindt ze het verkleden”, aldus Michael. Bekijk hier de foto's van de spectaculaire kostuums.

Lees ook: Hilarisch! Jimmy Fallon en Kevin Hart bezoeken engste spookhuis van New York

Bron: Metro UK Beeld: iStock