Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

MTV gooit Farrah Abraham uit Teen Mom

In een live video op Instagram maakte Farrah bekend dat ze uit Teen Mom is gegooid door MTV. Zoals velen weten is de realityster nogal actief in de seksindustrie en dit zou haar nu de kop hebben gekost. Ze zegt zelf dat MTV haar 'sex-shamede' om een webcamshow die ze gisteren zou doen. Dat ze er niet blij mee is, blijkt wel uit de video. Enne, dat is nog op zijn zachtst gezegd.

Selena Gomez is 'Woman of the Year'

Dat Selena nogal wat te verduren heeft gehad de laatste tijd, is een feit. Zo onderging ze deze zomer nog een niertransplantatie, had ze last van paniekaanvallen en een depressie en is het naar verluidt net uit met Abel aka The Weeknd. Maar, gelukkig is er nog een lichtpuntje in het leven van de zangeres, precies op het juiste moment. Billboard heeft haar namelijk uitgeroepen tot 'Woman of the Year'. Ze treedt daarmee in de voetsporen van onder meer Beyoncé, Katy Perry, Pink, Lady Gaga en Madonna.

Selena Gomez is our 2017 woman of the year! #womeninmusic | 📸: @zoeygrossman

Een bericht gedeeld door Billboard (@billboard) op

Shane Kluivert showt té schattige dansmoves op Instagram

De 10-jarige Shane Kluivert mag zich met zijn 180.000 Instagram-volgers én zijn plekje in de jeugdopleiding van FC Barcelona een echte ster noemen. Ook tekende hij onlangs zijn eerste contract voor vijf jaar bij sportmerk Nike. De jongste zoon van oud-topvoetballer Patrick Kluivert en broertje van Ajacied Justin Kluivert is dus al aardig op weg naar succes. Toch mogen we niet vergeten dat hij nog maar tien jaar oud is en daarom is onderstaand filmpje te lief. In zijn Halloween-outfit danst hij op een nummer van Tur-g.

Happy Halloween Everybody 👻👻👻

Een bericht gedeeld door Shane Kluivert (@shanekluivert) op

Bron: RTL Nieuws Beeld: Facebook, Instagram, Getty