Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 1 t/m 7 november? Lees mee!

RAM 21 maart - 20 april

Jij ging van workshop naar masterclass en minder ambitieuze types verklaarden je wel eens voor gek, maar nu pluk je er de vruchten van: je mag je vragen om meer verantwoordelijkheid én meer geld. Help ook anderen aan meer: stel mensen aan elkaar voor en stap er daarna tussenuit. Zo creëer je veel goodwill.

STIER 21 april - 21 mei

Klassieke Stier-eigenschappen als doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid zijn deze week op jou van toepassing. Dat vertaalt zich ook in de liefde. Je gunt je geliefde alles, maar je pusht ook flink. Het liefst zie je dat je partner zich net als jij durft te ontwikkelen. Besef: je lover leeft zijn leven op zijn manier.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Helaas moet je je persoonlijke ambities even loslaten. Familie en vrienden hebben je nodig en jij aanvaardt dat met tegenzin. Zoals altijd helpt je sociale charme je en leuke ontmoetingen geven positieve energie. Verschillende relaties staan deze week centraal: de spotlights zijn op jou gericht en daar geniet je van.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats... Je bent niet helemaal jezelf, maar een soort turbo-Kreeft deze week. Je wilt opvallen, maakt enorm veel plannen en komt heel assertief voor jezelf op. Je ontmoet iemand op wie je normaal niet zou vallen, maar hij of zij is ook zo sexy. Je kunt diegene niet negeren.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Je vrolijke gedrag levert je veel vrienden op. Voordat je langetermijnafspraken met iemand maakt: check of je verwachtingen realistisch zijn. Dit is ook de week van de dubbele – of vergeten – afspraken. Hierdoor moet je buigen voor de wensen van anderen. Niet iets wat je makkelijk doet.

MAAGD 24 augustus - 22 september

Deze week focus jij je op emotionele stabiliteit. Je zoekt naar balans, maar voelt je niet top. Je concentreert je steeds op pijntjes en ongemakken. Je omgeving is dit hypochondrische gedrag wel van je gewend en zij helpen je te relativeren. Probeer wat te relaxen en geef je vaker over aan de situatie zoals die is.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Jij doet deze week niets liever dan cocoonen met vrienden, familie of je lover. Je wordt verwend met allerlei lekkere snacks en kijkt serie naar serie. Ook maak je al plannen voor de kerstvakantie. Al jaren van plan om naar de tropen te gaan? Via je netwerk krijg je er de kans voor. Waar wacht je nog op?

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Je houdt te strak vast aan je eigen ideeën en deze week zijn anderen het daar niet mee eens. Het is tijd om zaken over een andere boeg te gooien. Dat is helemaal niet erg; het levert je zelfs wat op. Iemand fungeert als stoorzender: irritant! Schuif diegene niet direct aan de kant, maar ga het gesprek aan en luister.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Je bent deze week nogal egocentrisch bezig. Dat mag best een keer, maar of het slim is? Financieel gaat het niet top. Je hebt minder te besteden terwijl je wel blijft shoppen en uit eten gaat. Je bestedingspatroon aanpassen hoeft niet te betekenen dat je leven saai wordt. Thuis een drankje doen is ook leuk.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Krijg je concurrentie om je lief? Als iemand zich heel provocatief gedraagt, wordt jouw vechtlust aangewakkerd. Blijf ontspannen: geen reactie is beter dan ruzie. Wees ook geen gossip queen, maar maak een plan om even met z’n tweeën weg te gaan. Zo laat je merken dat jullie het goed samen hebben.

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Happy new you! Je durft steeds vaker je mening te verkondigen en je ideeën worden enthousiast ontvangen. De grote plus is dat je je standpunten nu met de juiste emotie erachter kunt verwoorden. Je voelt mensen beter aan en dat vertaalt zich in een nieuw begin, zowel in vriendschappen als met collega’s.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Je wilt indruk maken en experimenteert met je looks. Op een vergadering verschijnen met roze haar of een met sieraden behangen-kerstboomlook is leuk om te shockeren, maar word je zo ook serieus genomen? Werk liever aan je karakter; je hebt genoeg talenten. Onzeker? Vergelijk jezelf niet met anderen.