Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Amber Portwood (27) verwacht tweede kindje

Babynieuws uit Teen Mom-land. Amber Portwood is in blijde verwachting van haar tweede kind. Dat laat People Magazine weten op basis van betrouwbare bronnen. De realityster heeft al een dochter, Leah (8), uit haar eerdere relatie met Gary Shirley. Op dit moment is ze samen met filmmaker Andrew Glennon. Eerder had ze lange tijd een knipperlichtrelatie met ex Matt Baier, die voor de nodige schandalen heeft gezorgd (daar lees je HIER, HIER, HIER en HIER alles over).

Josje heeft een nieuwe look

Dat Josje Huisman wel vaker voor een gewaagde look gaat, dat wisten we al. Na een sexy photoshoot, piercings en Miley Cyrus kapsel lijkt het erop dat ze haar 'saaie' blonde lokken helemaal zat was en besloot, samen met haar haarstylist, dat het tijd was voor een drastische verandering. De Gasolina-zangeres heeft zichzelf een nieuwe coupe laten aanmeten. Vanaf nu gaat ze met vlechten door het leven, zo laat ze zien op Instagram. De meningen zijn verdeeld, wat vind jij?

Alles is leuker met @cledoingthings #samenopreis #citytrippie ✈🌞🌡

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

VS-model Lais Ribero draagt dit jaar de Fantasy Bra

Het zal niet lang meer duren voordat het grootste lingeriefestijn van het jaar in Shanghai zal plaatsvinden. Naast alle mooie lingeriesetjes staat de Fantasy Bra toch wel bekend als hét hoogtepunt van de Victoria's Secret Fashion Show. Ieder jaar blijft het weer een grote verrassing welke Angel de eer krijgt om de bh te dragen.

Dit jaar is het niemand minder dan Angel Lais Ribeiro die met de Champagne Nights Fantasy Bra à twee miljoen dollar over de catwalk zal paraderen. Het is voor haar de eerste keer dat ze de befaamde bh mag dragen.

✨Putting on the glitz as we celebrate @laisribeiro & the 2017 #VSFantasyBra. Click link in bio to shop her look! #VSFashionShow

Een bericht gedeeld door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

Bron: Shownieuws, RTL, ANP, PEople, US Weekly, Beeld: Twitter, Getty, Instagram