Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rose Bertram wil haar kindje in Italië op de wereld zetten

Enne, ze laat hier nog wel wat meer dingen los over het kindje dat ze in maart verwachten. 

Rose Bertram wil haar kindje in Italië op de wereld zetten

De inmiddels 22 weken zwangere vriendin van voetballer Gregory van der Wiel (29), Rose Bertram (22), laat in een interview met weekblad Story weten dat ze hun zoon of dochter in Italië op de wereld willen zetten. Enne, ze laat hier nog wel wat meer dingen los over het kindje dat ze in maart verwachten.

Grote wens

Bijna twee maanden geleden werden we verrast met het nieuws dat Rose en Gregory in verwachting zijn van een kindje. Dit maakte het model bekend door een foto op Instagram te plaatsen van haar en de voetballer met een aantal echo's. Ze vertelt aan het weekblad dat ze beiden heel emotioneel werden toen ze ontdekten dat ze vader en moeder zouden worden.

"Het was voor Gregory en mij een heel grote wens. We kunnen niet wachten tot 3 maart, dan ben ik uitgerekend. Gregory is er nu al helemaal mee bezig. Als we het erover hebben, beginnen zijn ogen te twinkelen. Ik verwacht dat hij een heel liefdevolle vader gaat worden", aldus de gelukkige Rose.

Bevallen in Italië

Ook doet ze een bijzondere uitspraak over de geboorteplaats van hun kindje: "Omdat Gregory zo veel mogelijk bij zijn club moet zijn, wil ik onze zoon of dochter in Italië op de wereld zetten."

Het Vlaamse model heeft nog niet bekend gemaakt of het een jongen of meisje zal worden en dat houdt ze dan ook nog steeds in het midden, ook al weten ze het al wel. Ze laat weten druk met de naam bezig te zijn en dat ze de voorpret zo leuk vindt. Vlak voor de geboorte willen ze de naam pas bepalen.

Babybump

Als model was het voor de zwangere Rose in het begin erg wennen om ineens een buikje te hebben. "Normaal gesproken zul je nooit een buikje bij een model zien. Ik heb het lange tijd een beetje verborgen kunnen houden, maar nu mag iedereen het zien. Het begint nu goed te groeien. Van mij mag hij zo bol mogelijk worden", aldus Rose.

Lees ook: Babynieuws! Rose Bertram is zwanger

Can’t wait to meet my little munchkin, we made this one for daddy @gregoryvanderwiel 😍 #22weekspregnant

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram) op

Bron: Story Beeld: Instagram, ANP