Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het er dus écht aan toe in Temptation Island

Zon, zee, strand, flink wat alcohol, een resort vol hitsige vrijgezellen en veel – heel veel – drama.

Zo gaat het er dus écht aan toe in Temptation Island

Zon, zee, strand, flink wat alcohol, een resort vol hitsige vrijgezellen en veel – heel veel – drama. Eerder deze week werd bekend dat het nieuwe seizoen van Temptation Island éxtra veel afleveringen zal hebben. Het programma krijgt meer afleveringen en zouden zich al 445 vrijgezellen hebben aangemeld voor het verleidingsavontuur. Dat belooft wat...Maar is alles wel wat het lijkt? Ex-verleider Shady onthult hoe het er achter de schermen écht aan toe gaat.

Shady Mohamed

Shady Mohamed was onder andere te zien in programma's als Ex on the Beach en Oh Oh Daar Gaan We Weer en deed in 2016 ook mee aan Temptation Island als een van de verleiders. Inmiddels heeft hij een relatie en zit hij elke donderdag samen met zijn vriendin op de bank om afleveringen van het nieuwe seizoen te kijken.

Echte test begint pas later

Volgens Shady is de tijd in het zonnige Thailand niet de grootste uitdaging voor de koppels. "Als ze het programma hebben overleefd, begint de echte test. Want thuis voor de buis zien ze pas echt alle beelden van elkaar. Zelf zou ik nooit meedoen als koppel. Dan ben je toch fucking dom? Als je elkaar niet vertrouwt, moet je lekker uit elkaar gaan, klaar", vertelt hij in een interview met Metro.

Echt of nep?

Ondanks het feit dat Temptation Island heel wat fans heeft, wordt er regelmatig getwijfeld aan de echtheid van de show. Shady wil dan ook duidelijk maken dat alles echt is. "Er wordt niets in scène gezet, helemaal niets. Het is de alcohol die ervoor zorgt dat er gekke dingen gebeuren. En na zes dagen beginnen de mensen met een relatie elkaar toch een beetje te vergeten. Tussen dag zes en tien is de kans het grootst dat ze vreemdgaan. Nee, de verleiders krijgen geen geldbonus als ze dat voor elkaar krijgen. De reis, het verblijf, het vreten en de drank zijn gratis. Verder komt er geen geld aan te pas."

In de buurt blijven

Het enige puntje: volledige vrijheid heb je natuurlijk niet. "Wij gingen met de mannen vaak chillen in het zwembad. We moesten in de buurt van de villa blijven, want de cameraploeg moest ons in de gaten kunnen houden. We mochten niet naar het strand of de winkels. Verleiders die geen rol spelen, komen nauwelijks meer in beeld. Als we maar iets te drinken hadden, dan vonden we alles best. Al liep dat op een gegeven moment behoorlijk uit de hand en kregen we bijna geen alcohol meer.”

Elkaar in de haren vliegen

Ook heeft Shady een sterke mening over het nieuwe seizoen van Temptation Island. Zo maakt hij in het interview heel duidelijk dat hij verleidster Parastoo helemaal niets vindt. "Waar hebben ze haar in hemelsnaam vandaan gehaald? Ze heeft geen kont, ze heeft geen borsten en het lijkt er sterk op dat ze vroeger met een grindtegel in haar gezicht hebben geslagen!" Van de bezette vrouwen zou hij Lisa en Rosanna proberen te verleiden als hij dit seizoen had meegedaan. Echter wel als het alleen om het uiterlijk gaat.

Tot slot laat de voormalige verleider weten dat het compleet uit de hand gaat lopen in de laatste afleveringen. "Als de stellen aan het eind weer oog in oog met elkaar komen te staan, vliegen ze elkaar in de haren."

Lees ook: Déze Temptation Island koppels gaan finaal de mist in

Bron: Metro, Beeld: Temptation Island