Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Channing Tatum haalt Halloweengrap uit bij dochter

Het is een jaarlijkse traditie geworden: Jimmy Kimmel roept ouders op om hun kinderen te vertellen dat ze hun Halloween snoep hebben opgegeten, met hilarische reacties als gevolg. Channing Tatum nam ook zijn 4-jarige dochter Everly in de maling. Kijk mee!

Prince Jackson met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Michael Jacksons oudste zoon Prince is door een nat wegdek uitgegleden met zijn moter en met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Gelukkig bleek het niet zo ernstig. Hij heeft geen botbreuken opgelopen en mocht na controle weer naar huis.

Eva Simons rekent af met zware periode

"Ik heb lang het verkeerde pad bewandeld jongens. Het heeft me maanden gekost om daaruit te komen! Het is keihard werken! En niemand kan je eigenlijk helpen als je jezelf niet wilt helpen", schrijft de zangeres op Instagram. "Het begin van de verandering voelt niet goed, omdat je enorm kwetsbaar bent! Je wilt snel een resultaat toch? Mensen laten graag alleen zien dat het goed met ze gaat. Ze laten nooit hun problemen, tranen of zwakte zien. Dit is de eerste keer in twee jaar dat ik mijn bokshandschoenen aan heb en dat maakte me gewoon een beetje emotioneel. Dit is pas het begin. Ik ga ervoor! Ik krijg mijn kracht weer terug!" Wat ze precies heeft meegemaakt, is niet bekend.