Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Time for cocktails met House of Bols

Shake it, baby!

Time for cocktails met House of Bols

Yes! Naast het feit dat Grazia alweer 10 jaar bestaat, viert ook het bekende House of Bols hun tienjarig jubilieum. Dat betekent dat het tijd is voor een feestje, met uiteraard overheerlijke cocktails.

Cocktails shaken

De naam zegt het natuurlijk al: in de grootste Cocktail & Genever Experience draait alles om jenever en cocktails. Je leert tijdens de interactieve audio-tour dan ook alles over de geschiedenis van jenever. De tour bevat onder andere de Hall of Taste, waar je alle 42 Bols likeuren kunt ontdekken. Na de tour staat er een professionele bartender klaar om speciaal voor jou een zelfgekozen cocktail te maken. Hierna is de taak aan jezelf om de lekkerste cocktail te maken.

Korting!

De Cocktail & Genever Experience trakteert met een superkorting aan Grazia-lezeressen. Met de code GRAZIA krijg je maar liefst 50% korting en kun je samen met een vriend of vriendin cocktails shaken tijdens een cocktailworkshop. Ook kun je gaan voor een audio-tour door de grootste Cocktail & Genever Experience én krijg je drie cocktails voor maar €30 (i.p.v. €60). Shake it, baby!