Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Grazia tipt de leukste to-do's

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 4 november en zondag 5 november 2017.

Envii shopping event

Nog niet voor dit weekend, maar wel nu alvast in je agenda zetten: vrijdag 10 november is het feest bij kledingmerk Envii. Het Deense merk opende deze zomer haar eerste winkel in Nederland. Ken je het nog niet? Shame on you! Maar niet getreurd, want je kunt de toffe kleding volgende week vrijdag leren kennen tijdens het shopping event. Je kunt de hele dag shoppen met 20% korting, maar ook genieten van snacks, drankjes en dansen op de deuntjes van een dj.

Waar: Envii store in de Hartenstraat te Amsterdam

Wanneer: 10 november 2017

Frendz Closet Sample Sale XL

Voor het tweede jaar op rij vindt de FRENDZ Closet Sample Sale XL plaats. Dit keer nóg groter dan voorheen. Het hele Pakhuis West van ruim 800m2 wordt zaterdag omgetoverd tot een shoppingwalhalla. Naast de 25 influencers die hun items verkopen, staan er ook 25 brands die hun samples en musthaves aanbieden. Hapjes, drankjes, een dj en superleuke photobooth kunnen hierin natuurlijk niet ontbreken!

Hier word je helemáál happy van: er zijn verschillende winacties waar je aan mee kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een kwartier voor opening met je best friend naar binnen om de mooiste items uit te zoeken, jullie kunnen allebei €50 shoptegoed winnen of maak je kans op de volgende FrendzOnTour trip als assistent stylist. Via de socials maak je kans op één van de prijzen én scoor je een leuke goodiebag!

Waar: Pakhuis West, Amsterdam

Wanneer: 4 november van 15:00 tot 18:00

Kris Kross treedt op tijdens presentatie nieuwe collectie Tommy Hilfiger 2017

Het Nederlandse dj-trio treedt volgende week op in de Bijenkorf tijdens een feestelijke presentatie van de najaarscollectie van Tommy Hilfiger 2017. Ze zullen de collectie presenteren met een optreden en een meet en greet met fans bij De Bijenkorf in Amsterdam.

De najaarscollecties van 2017 zijn geïnspireerd op de passie van Tommy Hilfiger voor rock-and-roll, met een vleugje glamous en vintage nostalgie. Kun je er niet bij zijn? No worries! Je kunt ook meepraten op social media via de hashtag #TommyHilfiger en via @TommyHilfiger.

Waar: De Bijenkorf, Amsterdam

Wanneer: 8 november vanaf 17:00

Perfecte insta-picture met Pink Wall in Rotterdam

Goed nieuws voor Insta-gebruikers! Samsung en modeblogger @MoreStyleThanFashion geven Rotterdam kleur met dé Instagram wall van Nederland. De Rotterdamse Sandra staat zelf al bekend op Instagram om haar uitbundige kleurgebruik. "Een droom die uitkomt!". De Pink Wall is onderdeel van de Samsung campagne 'Do Bigger Things'. Wil jij - net als @MoreStyleThanFashion - de perfecte Insta-posts creëren? Plan dan een dagje Rotterdam voor de tofste - roze - foto's! De Pink Wall blijft twee maanden staan.

Waar: De Hofbogen, Rotterdam

Wanneer: De komende twee maanden