Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Sylvie deelt pikante foto

Sylvie Meis vertoeft momenteel in Londen voor een fotoshoot van haar lingerielijn. Aan haar volgers laat ze een behind the scenes video zien. Goed figuur, Sylvie.

Stepping it up in London👯 #sylvieflirtylingerie photoshoot @amazonfashioneu @sylviedesigns @serenagoldenbaum

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Dit is de Bachelor in het nieuwe seizoen van The Bachelor

The Bachelor keert terug op Net5! En er is inmiddels bekend wie de bachelor gaat zijn: knappe Heineken international-medewerker Robbert Jonkheer. Om hem zullen er twintig vrouwen strijden. Zelf heeft 'ie niet lang hoeven nadenken over zijn deelname: "Vrijwel meteen zei ik: ja, dat wil ik doen. Het is een bijzondere ervaring en ik was toch al zoekende, dan is het een mooie kans, toch? Ik had het ook niet zo openbaar op tv kunnen doen inderdaad, maar het voelde goed", vertelt Robert vandaag in de Telegraaf.

Je zou toch denken dat Robbert genoeg aandacht kreeg (lees: rijk en knap) maar niets is minder waar. Het schijnt dat Robbert al een tijdje de ware probeert te vinden via Tinder. „Dat heb ik weleens gedaan zoals, denk ik, iedere jonge man of vrouw anno 2017. Maar dat is heel snel en heel oppervlakkig, ik kwam er al gauw achter dat dat niets was voor mij." Nu heeft hij niks te klagen, hij mocht zelfs een wensenlijstje doorgeven waar hij zijn ideale vrouw op beschrijft."Het is een heel mooie poule van vrouwen geworden. Qua uiterlijk val ik niet op één soort type, maar ik heb wel een sterke vrouw nodig die een eigen drive heeft en midden in het leven staat, met veel energie. In de leeftijd van 24 tot 34.”

The Bachelor is vanaf dinsdag 28 november te zien op Net 5 om 20.30. Bekijk de foto van Robbert HIER.

Zoon Michael Jackson belandt in ziekenhuis na crash

De zoon van Michael Jackson, Prince Jackson, is in het ziekenhuis beland na een zware crash op zijn motor. De tiener ging keihard onderuit, met als gevolg dat hij daar een beenwond aan overhield. Hij werd met gierende banden naar het ziekenhuis gereden. Het gaat inmiddels een stuk beter met hem en op Instagram bedankt hij alle fans voor de bezorgde berichtjes.

Well shit...

Een bericht gedeeld door Prince Jackson (@princejackson) op

Thank you all for your concern I️ am resting at home and working on recovering.

Een bericht gedeeld door Prince Jackson (@princejackson) op

Bron: Shownieuws, Weekend Online, RTL, Beau Monde, Beeld: Instagram, ANP