Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

Deze hot stories werden deze week het best gelezen.

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Onthuld: Hebben Montell en Sanne nou wél of niet een relatie?

Het was na de finale zo ongeveer de meest gestelde vraag op social media: hebben Holland's Next Top Model finalisten Sanne en Montell nou wel of niet een relatie?

2. De hoogtepunten uit de finale van Holland's Next Top Model

Gisteravond zagen we hoe de 19-jarige Montell uitgeroepen werd tot de grote winnaar van Holland's Next Top Model. Hij nam het in de finale op tegen Sanne (17), Ritse (17) en Latanya (17). Met zijn kersverse titel wint hij een contract bij VDM Model Management, een covershoot voor ELLE én is hij het nieuwe gezicht van de Hema Beauty voorjaarscampagne. Niet gekeken? De hoogtepunten op een rij.

3. Monica Geuze reageert op 'bitch face-look' tijdens optreden Lil' Kleine

Niemand minder dan Lil' Kleine trad gisteravond op tijdens de finale van Holland's Next Top Model. De cameraman maakte van het moment gebruik om even goed in te zoomen op ex-vriendin en vlogger Monica Geuze die front row zat. Met alle reacties van dien. Zo zou ze niet bepaald vrolijk hebben gekeken.

4. Zijn deze foto's het bewijs dat Justin Bieber en Selena Gomez weer samen zijn?

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Selena Gomez en The Weeknd een punt achter hun relatie hadden gezet. De officiele reden van de breuk? Te drukke agenda's die niet meer te combineren waren. Toch zou dat zeer zeker niet de enige reden zijn geweest.

5. Zien: Nooit eerder vertoonde beelden van Chantal Janzen in The Story Of My Life

Ze is dan wel zwanger van haar tweede kindje, stilzitten doet Chantal Janzen duidelijk niet. Naast haar programma Chantal Blijft Slapen ging gisteren ook haar nieuwe programma &Chantal van start. En daarin blikte de presentatrice ook eventjes terug op een ander programma waar ze aan mee heeft gedaan...