Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blijkt Olivia Newton-John's lover na 12 jaar vermist te zijn toch te leven?

Bizar!

Blijkt Olivia Newton-John's lover na 12 jaar vermist te zijn toch te leven?

In 2005 verdween Olivia Newton-John's vriend Patrick McDermott tijdens een boottocht waarbij hij ging vissen, samen met 22 anderen. In 2008 werd de vermiste Patrick doodverklaard. Nu, jaren later, zou hij springlevend in Mexico gespot zijn.

Bizar verhaal

Hoewel het bizarre verhaal al vanaf de verdwijning van geen kant lijkt te kloppen, is er in al die jaren van uitgegaan dat Patrick die dag was overleden. Tijdens een boottocht zou hij zijn verdwenen, ook al heeft geen van de 22 andere passagiers de man overboord zien gaan in San Pedro in Californië. Zijn lichaam is nooit meer gevonden en de doodsoorzaak bleef bij: vermoedelijk overboord geslagen en verdronken.

Een team van rechercheurs zou volgens Daily Mail de vermiste Patrick hebben opgespoord en alsnog in levende lijve hebben gevonden. Zo is er een foto opgedoken, waarop duidelijk te zien is dat alles qua uiterlijk overeenkomt met de man die 12 jaar geleden verdween.

Andere reden?

Toen het nieuws de Grease-actrice had bereikt wilde Olivia het nieuws niet geloven. Zo zou ze volgens Amerikaanse media hebben gereageerd met het volgende: "Ik heb het nog steeds erg moeilijk met zijn dood en weiger te geloven dat hij nog leeft."

Volgens de rechercheurs wellicht een reden van de verdwijning: Patrick zou de verdwijning in scène gezet kunnen hebben om onder allimentatieverplichtingen van Chance - zijn zoon - uit te komen. Patrick zou geen geld meer hebben gehad voor de opvoeding van zijn zoon, nadat hij als fotograaf failliet verklaard werd.

Lees ook: Fans maken zich zorgen om de dochter van Olivia Newton-John

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty Images