Monica Geuze en vriend Lars slachtoffer van gewapende overval

Heftig!

Lees ook

Onlangs vertelde Monica Geuze in een vlog dat er iets was gebeurd met haar en Lars wat een grote impact heeft gehad op hun leven. Wat er precies aan de hand was, kon ze niet zeggen. Nu blijkt dat het om een gewapende overval ging.

Emotioneel

"Er is iets gebeurd wat grote invloed heeft gehad op mij en Lars", vertelde ze zichtbaar emotioneel in een vlog. De Youtube-ster had een tijdje geen vlogs online gezet, met boze fans als gevolg. "Er is me geadviseerd om er nu niks over te zeggen", sloot ze af.

Gewapende overval

Fans speculeerden een miskraam, break-up en nog veel meer, maar Monica hield haar lippen stijf op elkaar. Bij een voetbalwedstrijd van Lars kwam de heftige waarheid boven water: na een bezoek aan het casino in Amsterdam is het koppel slachtoffer geworden van een gewapende overval.

Ongepast

Volgens Quote maakte voetballer Mimoun Mahi er ongepaste opmerkingen over tijdens een wedstrijd van Lars. Dit bevestigen zowel het management van Monica als de directie van FC Groningen, schrijft de site. Mahi zou in een wedstrijd met Willem II tegen Lars hebben gezegd dat ze hem dood hadden moeten schieten.

"Lars Veldwijk is keihard geraakt en zijn ploeggenoten staan voor de volle honderd procent achter hem. Ze zijn boos en verontwaardigd", laat RTV Noord weten.

Onderzoek

Het management van Monica heeft laten weten dat er verder geen mededelingen gedaan kunnen worden in verband met het politieonderzoek.

Wij wensen Monica en Lars veel sterkte!

Bron: Quote, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook