Exclusief! Montell onthult wanneer hij relatie met Sanne kreeg

"Ik vond Sanne meteen al leuk"

Lees ook

Vorige week werd hij gekozen tot Holland’s Next Top Model. Grazia sprak met de eerste mannelijke nummer één, Montell van Leijen (19), en vroeg natuurlijk ook alles over zijn relatie met Sanne.

Huwelijksaanzoeken

"Ik heb sinds dit programma wel wat huwelijksaanzoeken gekregen. Mijn Facebook staat vol met verzoeken van meisjes en mijn DM op Instagram kan ik niet eens meer lezen, zo veel berichtjes staan erin", vertelt Montell.

"Mensen zeggen nu: ‘Je bent heel arrogant geworden sinds je gewonnen hebt, want je reageert niet en je vergeet mensen.’ Maar het is gewoon allemaal een beetje veel op dit moment."

In love

Van die huwelijkaanzoeken wil hij trouwens ook niks weten, want hij is hartstikke gelukkig met zijn vriendin Sanne, die ook in de finale van HNTM stond. "We hebben al een tijdje iets, maar wilden het niet bekend maken, omdat mensen al allerlei dingen aan het posten waren over ons. Stel dat het uit zou gaan, dan zouden we ook daar vragen over krijgen, en dat zou shit zijn. Maar nu mag iedereen het weten."

Na de opnames

Onlangs maakte Montell al bekend een relatie te hebben met Sanne, maar hij wilde niet zeggen wanneer de liefde was ontstaan. Aan Grazia laat hij er wel wat over los: "Ik vond Sanne meteen al leuk, maar pas na de opnames hebben we echt iets gekregen. Er zijn in het huis geen dingen gebeurd." Sweet!

Het hele interview met Montell lees je in de nieuwe Grazia die morgen in de winkel ligt!

Laatste nieuws

Zie ook