Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Get it while it's hot!

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Rihanna siert de cover.

Deze week:

* Het gaat lekker in de liefde, lekker met haar zakelijke imperium en lekker in de studio. Dus durft Rihanna vol in te zetten op haar nieuwe leven, samen met Hassan. Volgens sommigen is er zelfs een mini-Ri onderweg!

* Terwijl we in Europa doodsbang zijn dat de ruzie tussen Donald Trump en Kim Jong-un uitmondt in een derde wereldoorlog, vieren ze in Japan een heel ander feestje.

* Elon Musk is op jacht naar nieuwe arm candy. En doet dat, geheel naar zijn eigen traditie, in celebritykringen. Maar... Wie brandt zich er nog aan?

* "Ik ben niet arrogant, het is gewoon wat veel allemaal", luidt HNTM's winnaar Montell. Grazia sprak met de eerste mannelijke nummer één en vroeg: what's next?

*
Nu de zon zich steeds minder vaak laat zien, toveren fashionista's massaal een oude vriend weer tevoorschijn: de baret is terug! De leukste spot je in de nieuwe Grazia.

* In de nasleep van #MeToo is nu ook de discussie rondom valse beschuldigingen van verkrachting losgebarsten. Jort (28) weet wat dat met je doet...

* Elke foto waarop de bekende blogger Sofie Valkiers staat, is letterlijk en figuurlijk een plaatje. In Dior of Chanel en altijd met de juiste accessoires. Maar was deze Belgische fashionblogger altijd al zo on point?

* Lijkt het je wel wat om enorme successen te boeken met je eigen bedrijf, en voor je veertigste he-le-maal binnen te zijn? Succesvol worden doe je zo!

* Real life: "Ik leefde volgens een strak stramien van slapen, sporten, gezond eten, mediteren en supplementen nemen." Sophia van Sorgen (40) kreeg op 17-jarige leeftijd lymfeklierkanker.

* Een goed kapsel staat of valt met zelfvertrouwen. Maar uiteindelijk wordt elke perfecte lok geboren met de juiste verzorging. Grazia vroeg de pro's naar de hotste hair heroes van dit moment.

* Wie had ooit gedacht dat we van Taylor Swift iets over vriendschappen kunnen leren? Juist, euhm niemand. Toch is het soms helemaal niet zo gek om aan vriendinnenroulette te doen.

* Dubbelleven: Na een werkconflict verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.