Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tada! Dit zijn de mooiste billen ter wereld

Kim Kardashian en Nicki Minaj, move over!

Tada! Dit zijn de mooiste billen ter wereld

In de sportschool trainen we ons suf voor sterke armen en een platte buik, maar bovenal voor een mooie bilpartij. En hoewel we allemaal zo’n afgetraind achterwerk als de Victoria’s Secret Angels willen hebben, blijken de mooiste billen ter wereld er toch net even iets anders uit te zien.

TItel

De welbekende Brazilian Butt is nog nooit zo populair geweest en dus is het niet zo gek dat de mooiste billen ter wereld dan ook daar vandaan komen.

Tijdens de Miss Bumbum verkiezing in São Paulo ging de Braziliaanse schone Rosie Oliveira er met de titel vandoor.

Werk

De 28-jarige model slash reporter versloeg daarmee veertien medekandidaten en hoopt dan ook dat de prijs haar veel werk gaat opleveren.

"Ik hoop nu ook dat ik kan gaan werken voor magazines buiten Brazilië." Toch zat er ook nog een echt Miss-verkiezing onderdeel aan de wedstrijd, zo blijkt wel uit de toespraak die Rosie deed.

Politiek

"Mijn grootse droom is dat het politieke systeem in het land verbetert. Ik wil vrede, goede gezondheid, educatie en veiligheid in het land. Daarvoor moet de politiek veranderen", aldus de vrouw met de allermooiste billen.

Benieuwd hoe dat 'perfecte achterwerk' er dan uitziet? We hebben wat foto's hieronder voor je op een rijtje gezet. Wij trainen ondertussen nog even door...

Lees ook: Goed nieuws! Vrouwen met grote billen zijn gezonder en slimmer

Bron: Panorama Beeld: Instagram, iStock