Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Moeder Bella en Gigi Hadid brengt bezoekje aan patatzaak Lil' Kleine

De moeder van modellen Bella en Gigi Hadid, Yolanda Hadid, bracht dinsdag een bezoekje aan patatzaak De Belg van Lil' Kleine in Amsterdam. Yolanda is een voormalig model van Nederlandse origine en noemde de patat de beste van de stad. Ze is regelmatig in Nederland, omdat haar moeder hier woont.

Lil' Kleine liet weten trots te zijn op het bezoek uit Hollywood. "Jammer dat ik haar niet persoonlijk heb kunnen bedienen, maar Daniel en ik hebben besloten dat Yolanda en haar dochters Gigi en Bella bij volgende bezoeken aan De Belg niet hoeven af te rekenen. Voor de rest van hun leven. En dan wil ik die meiden ook nog wel rondleiden in mijn stad."

❤️My all time favorite food....... #BestFrenchFriesInTown #DeBelg

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

❤️Dutch Pride........ #HomeSweetHome #LovingLife #Balancer #Amsterdam

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

Amanda Balk gaat eigen parfum lanceren

In Instagram Stories onthulde realityster Amanda Balk vandaag dat ze bezig is met het maken van haar eigen parfum. Ze is te zien in een lab waar ze aan verschillende flacons ruikt. Vervolgens zien we een sneak peek van de verpakking met de naam 'Love by Amanda Balk'. We zijn nu al benieuwd hoe het Amanda-luchtje zal gaan ruiken!

Ex Roxeanne Hazes verwacht eerste kindje

Op Instagram maakte de ex van Roxeanne Hazes, Nick van Delft, dit vandaag bekend. Hij verwacht zijn eerste kindje samen met zijn huidige vriendin Denise. Voor Denise zal het haar tweede kindje zijn. Zij heeft zoontje Joaquin (5) uit een eerdere relatie. Op de foto op Instagram staat Joaquin met hun twee honden en de echofoto's van de kleine. "EINDELIJK mogen wij het bekend maken!! Denise is zwanger", schreef de toekomstige papa als bijschrift.

EINDELIJK mogen wij het bekend maken!! Denise is zwanger. ❤️🍼❤️🍼❤️

Een bericht gedeeld door 🇾🇪Nick van Delft (@nickvandelft) op

Bron: Shownieuws Beeld: ANP