Real life: ‘Alles is veranderd, mijn zorgeloosheid ben ik kwijt’

"Ze beschreef in geuren en kleuren hoe ik haar geprobeerd had te verkrachten"

In de nasleep van #MeToo is nu ook de discussie rondom valse beschuldigingen van verkrachting losgebarsten. Jort (28) weet wat dat met je doet. In de nieuwe Grazia lees je het hele verhaal, wij geven je vast een sneak peek.

Erotische droom

"Zo’n vier maanden voor het einde van mijn relatie met Eva waren we samen een weekendje weg naar een festival. We bleven in een hotel slapen en hadden die nacht geweldige sex, waarna we naakt tegen elkaar aan in slaap vielen. Midden in de nacht werd ik wakker uit wat ik dacht dat een behoorlijk erotische droom was. Daarna realiseerde ik me dat ik blijkbaar in mijn slaap bovenop Eva was gerold en haar, hoe zeg ik dit een beetje netjes, probeerde te penetreren."

"Ineens hoorde ik haar met een slaperig stemmetje vragen wat ik aan het doen was. Ik was zelf nog een beetje verbaasd en wazig, en antwoordde dat ik blijkbaar aan het slaapsexen was. We moesten allebei lachen en hadden daarna zelfs nog een keer sex, waarna we weer in slaap vielen."

Inside joke

"Op een feestje een paar weken later vertelde ze het incident aan een aantal van mijn vrienden. Het werd zelfs een tijdlang een soort inside joke. Mijn vrienden maakten opmerkingen als: ‘He, als je bij mij blijft pitten, moet ik dan mijn slaapkamerdeur op slot doen?’ Ik kon er eigenlijk wel om lachen. Toen nog wel. Totdat het uitging tussen Eva en mij."

Verkrachting

"De reden dat het uitging tussen ons was eigenlijk niet zo heel spannend. Na de eerste verliefdheid gaat je gevoel, als het goed is, over in ‘houden van’, maar ik merkte dat dat bij mij niet gebeurde. Het vuurtje was gewoon uitgedoofd. Ik probeerde het tactisch te brengen, maar in de situatie dat de een de relatie wil stoppen en de ander niet, kun je het eigenlijk nooit goed doen. Dat begreep ik ook. Ik gunde haar haar boosheid en dacht dat ze vanzelf wel bij zou trekken. Helaas liep het anders."

"Een paar dagen na onze breuk zag ik dat ze een post op Facebook had gezet, met mijn profielfoto erbij, waarin ze in geuren en kleuren beschreef hoe ik haar geprobeerd had te verkrachten."

Het hele verhaal lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

Laatste nieuws