Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Waylon vindt liefde bij YouTuber Bibi Breijman

Waylon (37) zou naar verluidt de liefde hebben gevonden bij vlogger Bibi Breijman (26). Dit meldde Shownieuws vrijdagavond uit 'zeer betrouwbare bron'. Echter wil het management van Waylon het nieuws bevestigen noch ontkennen. De twee kennen elkaar van het RTL-programma It Takes Two, waarbij ze een duo vormden. Bibi treedt in december zelfs samen met de zanger op tijdens de Top 1000 Allertijden-concerten in Ahoy.

In september werd bekend dat de relatie van Waylon met model Joëlle Witschge voor de tweede keer was gestrand. In oktober liet Bibi in een emotioneel bericht op Instagram weten dat zij en Noël Xavier Barão na negen jaar een punt achter hun relatie hebben gezet.

BBC schort shows met Ed Westwick op na beschuldigingen seksueel misbruik

Steeds meer acteurs en actrices klappen uit de school over seksuele intimidaties in Hollywood, waarbij velen van hen fanatiek gebruik maken van de hashtag #MeToo. Ook de populaire Gossip Girl-acteur Ed Westwick werd deze week tweemaal beschuldigd van ongewenste seksuele handelingen. Ed reageerde via Instagram en ontkent dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik. Hij noemt het "verdrietig en ontmoedigend" dat dit is besloten "op basis van twee valse beschuldigingen via social media."

Toch, heeft BBC vrijdag besloten om de shows waarin de acteur een rol speelt uit te stellen. Net zo lang totdat de zaak rondom de Gossip Girl-acteur is opgelost.

Gordon viert vrijgezellenfeest

Gerard Joling plaatste gisteravond een video op Twitter waarin te zien is hoe Gordon zijn vrijgezellenfeest viert. Zo moet hij zich in een geel pak hijsen en zien we een erg dirty bril op de bar liggen. Gordon ging deze week in ondertrouw met vier mannen en met een van hen zal hij in het huwelijksbootje stappen in Zuid-Afrika.

VRIJGEZELLENAVOND VAN MIJN VALSE STIEFZUS #gerardjoling #gordon pic.twitter.com/RTlT4iaSRW — Gerard Joling (@gerardjoling) 10 november 2017

Bron: Shownieuws, NU, RTL Boulevard Beeld: ANP, Instagram, Twitter