Zóveel verdient Lil’ Kleine per maand

Holy moly!

Laat het de kunst van het grote geld verdienen tegenwoordig maar aan de jonkies over. Tenminste, aan de rappende jonkies dan. "Ik pak zestig per maand en zet dertig opzij. Dat zeg ik in een nummer ook en zo is het wel ja."

500 euro

Deze woorden komen van 23-jarige rapper Lil' Kleine, die dit weekend in een interview met Radio 538 vertelde dat hij maar liefst zestigduizend euro per maand binnen tikt. Over het algemeen is het bekend dat Lil' Kleine niet slecht in het geld zit, hij komt regelmatig in het nieuws met geld gerelateerde zaken. Zo verscheurde hij briefjes van 500 euro op social media en plakte hij de biljetten zelfs nog op zijn gezicht.

Rolexen

Maar 60.000 euro per maand, daar schrikken wij zelfs van. Alhoewel, de knaap werkt er ook hard voor. Zijn verdiende geld geeft hij naar eigen zeggen uit aan mooie auto's, sieraden, Rolexen, vakanties en kunst. "Ik heb voor in mijn nieuwe huis een schilderij van Alec Monopoly gekocht met Dagobert Duck erop', aldus de rapper tegen de Volkskrant. Sparen doet hij echter wel: Dat zit helemaal snor jongens. Ik heb een heel Joods team achter mij. Ik ben het zelf. Mijn manager is het, mijn advocaat is het, mijn fiscalist is het."

Lil' Kleine won zondag nog als allereerste Nederlander een MTV EMA Award voor Best Worldwide Act.

Lees ook: Lil' Kleine en Monica Geuze oog in oog tijdens de MTV EMA's

Bron: Beau Monde, Beeld: iStockphoto

En nu jij weer

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Laatste nieuws