doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: Foto's van geheime babyshower Kylie Jenner uitgelekt

Komt dat zien!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zien: Foto's van geheime babyshower Kylie Jenner uitgelekt

Sinds afgelopen september gaan de geruchten dat de 20-jarige Kylie Jenner in verwachting zou zijn van haar eerste kindje samen met vriendlief Travis Scott. Sindsdien houdt de paparazzi de jongste Kardashian-telg nauwlettend in de gaten. Het grootste bewijs tot nu toe is hier: er werd er een heuse babyshower in haar tuin gespot.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zwangerschap

Hoewel het nieuws over de zwangerschap van Kylie heel de wereld rond gaat, is er toch nog twijfel of het niet om een publiciteitsstunt zou gaan. De familie heeft nog niks bevestigd, maar Kylie's buik wordt al maanden verstopt onder oversized truien. Nu er ook een babyshower is gesignaleerd, lijkt toch steeds meer sprake te zijn van een echte zwangerschap. Volgens insiders zijn zowel Kylie als de draagmoeder van Kim in januari 2018 uitgerekend.

Babyshower

Dit weekend werd er in de tuin van Kylie in het opperste geheim een babyshower georganiseerd. Foto's van het roze feestje die vanuit een helikopter werden gemaakt, vliegen het internet over.

Volgens E! News droeg Kylie een roze satijnen pyjama en sloffen, lagen er overal roze rozen en ging het duidelijk om een babyshower voor een meisje. Kylies zussen Kendall, Kim, Kourtney en Khloe waren allemaal aanwezig en gekleed in dezelfde satijnen roze pyjama’s.

Hetzelfde weekend was ook de babyshower van Kim Kardashian, waar wél foto's van werden gedeeld. Volgens fans was dit misschien wel om die van Kylie te overschaduwen... Missie mislukt.

Bekijk snel onderstaande foto's! Klik naar rechts in de foto om alles te zien.

Lees ook: 'Caitlyn Jenner bevestigt zwangerschap Kylie Jenner'

Bron: Shownieuws, ELLE, E! News Beeld: Instagram, Gettyimages

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');