Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lionel Richie reageert op relatie van Sofia Richie (19) en Scott Disick (34)

Afgelopen week betrad de jongste Richie-telg voor het eerst in jaren de rode loper met haar vader Lionel Richie en werden ze aan de tand gevoeld over haar nieuwe prille relatie. 

Lionel Richie reageert op relatie van Sofia Richie (19) en Scott Disick (34)

Hij heeft drie kinderen met Kourtney Kardashian, zij had op haar beurt een relatie met Justin Bieber. En terwijl Kourtney en Justin ook meerdere keren aan elkaar gelinkt zijn, lijken Sofia Richie (19) en de 15 jaar oudere Scott Disick het inmiddels ook prima met elkaar te kunnen vinden. Twee maanden maakten ze het zelfs Instagram Official, met een stortvloed aan, voornamelijk negatieve, reacties als gevolg. Afgelopen week betrad de jongste Richie-telg voor het eerst in jaren de rode loper met haar vader Lionel Richie en werden ze aan de tand gevoeld over haar nieuwe prille relatie.

Sneaky

"Ze probeert mij uit haar privézaken te houden, terwijl ik er graag bovenop zit", antwoordde Lionel op de vraag of hij beschermend is over zijn kleine meisje. Hij laat meteen weten dat het dankzij social media een stuk makkelijker is om te zien wat zijn dochter allemaal uitspookt. "Ik snap niet dat je denkt dat je iets stiekem kunt doen, terwijl alles op Instagram staat", zegt hij terwijl hij Sofia een side eye geeft. "Hoe werkt dat? Leg het mij uit."

Verdediging

De 19-jarige schiet meteen in de verdediging en benadrukt dat zij niets voor hem verbergt. Hoogstwaarschijnlijk doelt de zanger op Sofia’s casual stedentripjes met Scott en alle bijbehorende kiekjes die ze de wereld in slingert.

Dezelfde lijn

Sofia beweerde eerder dat zij en haar vader op dezelfde lijn zaten, betreft haar relatie met de ex van La Kardashian. Lionel kon het echter niet laten om flink met zijn ogen te rollen en een handgebaar van een pistool te maken dat wijst op zijn hoofd. Zegt genoeg, toch?

Lees ook: 'Vierde kindje op komst voor Kourtney Kardashian en Scott'

Run away with it

Een bericht gedeeld door Sofia Richie (@sofiarichie) op