Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is het knappe broertje van Paris Hilton

Wist je dat ze een hunk van een broertje heeft?

Dit is het knappe broertje van Paris Hilton

Dat de 36-jarige societyster Paris Hilton een zusje Nicky heeft die veel op haar lijkt, weten velen. Maar, wist je ook dat ze een hunk van een broertje heeft? Barron Hilton is zijn naam.

Gevecht

De inmiddels 28-jarige Barron kwam in 2013 al in het nieuws doordat hij in elkaar zou zijn geslagen tijdens een feestje in Miami. Achter de aanval zou volgens hem niemand minder dan Lindsay Lohan hebben gezeten. Het was echter een vriend van Lindsay geweest die hem een klap had gegeven. Het eindigde in een heuse rechtszaak. Paris Hilton en Lindsay Lohan zijn overigens altijd al frenemies geweest.

Knapperd

De Hilton-zussen mogen een nieuwe sister-in-law verwelkomen. Barron liet pasgeleden namelijk op Instagram weten te zijn verloofd met beauty Tessa von Walderdorff. Ondanks zijn verloofde, mogen we natuurlijk gewoon genieten van zijn knappe looks.

Barron is sinds een tijdje model en maakte dit jaar zelfs zijn debuut tijdens New York Fashion Week. Hij liep daar mee in de show van Hakan Akkaya.

Lees ook: Paris Hilton onherkenbaar na classy make-under

Birthday suit 😜 📷 @luvgenstudio

Een bericht gedeeld door Barron Hilton III (@barronhilton) op

Hunter S. Thompson shit 👊🏻 📸: @theglasscamera

Een bericht gedeeld door Barron Hilton III (@barronhilton) op

Better than a fairytale💫... engaged to my best friend, my soul mate, the love of my life. Forever and for always 🐣 @barronhilton

Een bericht gedeeld door Tessa Gräfin von Walderdorff (@tessa_vonwalderdorff) op

Beeld: Instagram