Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Shakira blaast Europese tour helemaal af

Noodgedwongen heeft de Colombiaanse zangeres Shakira haar Europese tournee moeten cancelen. Op Instagram laat ze weten dat ze in oktober een bloeding in haar stembanden heeft gehad. Een week geleden blies ze al enkele shows in Keulen, Parijs, Antwerpen en Amsterdam af, maar de reden bleef onduidelijk. Ze laat nu weten dat ze op doktersadvies enkele weken rust moet nemen. "Het doet zeer dat ik deze maand niet kan zingen, vooral voor degenen die kaartjes hebben gekocht en mij wilden vergezellen tijdens mijn tournee in Europa", zegt Shakira.

Klik naar rechts in de foto om de Engelse versie te lezen.

Een bericht gedeeld door Shakira (@shakira) op

Wat is er aan de hand met de neus van Janet Jackson?

Fans houden maar niet op over de neus van Janet Jackson (51). Deze zou ineens veel platter zijn. Plastisch chirurg Matthew Schulman, waarbij Janet zelf ook onder het mes ging, vreest dat Janets neus op instorten staat. Volgens hem zou haar neus zijn ingezakt. "Dat is waarschijnlijk het gevolg van meerdere operaties waardoor het kraakbeen is beschadigd."

Yolanthe deelt kiekje met knappe broer

"Wanneer het leven je een geweldige broer geeft. Ik hou zoveel van hem! Een groot deel in mijn hart", schrijft Yolanthe bij het kiekje van haar en broer Xavier Cabau van Kasbergen (31). "Mijn moeder zegt altijd dat ik de familie bij elkaar houd. Ik hou niet van ruzie en wil altijd dat dingen snel opgelost worden. Voor mijn broertjes en zusjes heb ik altijd een verzorgde rol gehad", liet Yolanthe eerder weten.

Bron: Shownieuws, AD Beeld: Instagram, Gettyimages