Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Gigi Hadid loopt niet mee in Victoria's Secret show

In augustus liet Gigi nog weten: "Het is en blijft altijd een droom om voor de Victoria's Secret show gevraagd te worden!!!" Nu blijkt dat ze er toch niet bij mag zijn op 28 november in Shanghai.

"Ik baal er zo van dat ik er niet bij kan zijn in China! Ik hou van mijn Victoria's Secret familie en ben in gedachten bij mijn meiden! Ik kan niet wachten om de show op televisie te zien en ik weet zeker dat het weer prachtig wordt. En ik kan nu al niet meer wachten tot volgend jaar!!" schrijft ze op Twitter.

Eind augustus lag Gigi onder vuur in China, nadat ze een filmpje op social media had gezet waarin ze een Buddha met dichtgeknepen ogen nadeed. Wellicht is dit de reden dat ze China niet meer in mag.

Jennifer Hudson en verloofde na tien jaar uit elkaar

Na een relatie van tien jaar gaan Jennifer Hudson en verloofde David Otunga uit elkaar. Volgens de woordvoerder van de zangeres zat het er al een poosje aan te komen. De zangeres heeft een omgangsverbod geëist, in het belang van hun zoon David Daniel Jr.

Blac Chyna klaagt alleen Kim Kardashian aan

Blac Chyna spande een rechtszaak aan omdat ze een enorme som geld zou mislopen doordat de familie een tweede seizoen van de reallifesoap Rob & Chyna dwarsboomde. Eerst klaagde ze de complete Kardashian-Jenner-clan aan, maar nu heeft ze besloten om vier zussen te schrappen uit haar aanklacht: Kendall en Kylie Jenner en Kourtney en Khloe Kardashian.