Marc van der Linden ruim 100 kilo afgevallen en de foto’s zijn verbluffend

Vrouwen kunnen hun ogen niet geloven

Lees ook

Koningshuisdeskundige Marc van der Linden (48) is al enige tijd bezig met de strijd tegen zijn overtollige kilo's en dat werpt zijn vruchten af. Marc is inmiddels al 100 kilo afgevallen en ging zo van 205 naar 95 kilogram. Dit deelt hij (terecht) maar al te graag op social media.

Resultaat

Hoewel hij veel complimenten kreeg over zijn 'nieuwe lichaam', blijft hij toch niet tevreden. Bij zijn meest recente foto op Instagram schrijft de royaltydeskundige nog lang niet klaar te zijn met zijn afvalproces.

"Ik heb me de pleuris gewerkt aan afvallen, trainen en een nieuwe levensstijl. Ik ben nog lang niet ‘klaar’ maar wel goed bezig. En ineens maakte ik een foto waarvan ik dacht: daar is eindelijk op te zien waaraan ik zo hard heb gewerkt. Iets van spieren, veel te veel haar maar ook: stralende ogen en een tevreden lach. Van 205 kg naar onder 95 kg… pfff. Wat een werk, maar het is het waard."

Knapperd

Vrouwen op social media kunnen hun ogen niet geloven. Volgens hen is mark echt een knapperd geworden. Zo wordt hij vergeleken met George Clooney en Brad Pitt. Steek die maar in je zak, Marc!

Lees ook: Bastiaan van Schaik heeft streefgewicht bereikt en showt …

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook