Schokkend nieuws over surrogaat Kim Kardashian

Deze zag je niet aankomen!

Lees ook

Vorige week bleek dat de surrogaat van Kim Kardashian niet aanwezig was op haar babyshower. Deze week onthulde ze bij The Real ander opvallend nieuws over de draagmoeder van haar ongeboren dochtertje.

Dit zagen we niet aankomen

Kim en Kanye zijn vanaf het begin af aan erg open geweest over het risico dat Kim zou lopen als ze zelf weer zwanger zou raken en spraken publiekelijk over een eventuele draagmoeder. Zo gezegd, zo gedaan. Onlangs doken er foto's op van de vermeende draagmoeder, maar verder blijft de vrouw uit de publliciteit.

Toen Kim te gast was bij de talkshow The Real kwam er meer aan het licht over de mysterieuze draagmoeder. Zo vertelde ze dat de surrogaat in eerste instantie niet wist dat ze een kind droeg voor Kim en Kanye. Kim heeft laten weten dat de optie bestaat om geheel anoniem het proces te doorlopen. Om die reden was haar surrogaat niet meteen op de hoogte van het feit dat ze de baby van Kimye zou dragen.

Open en eerlijk

Op een gegeven moment besloot de brunette toch open en eerlijk te zijn naar de draagmoeder. Kim vond het belangrijk dat de surrogaat wist waar ze aan begon en zelf kon beslissen of ze dat wilde of niet. "Wat als ze mij of Kanye helemaal niet leuk vindt? Ik wilde haar laten kiezen, of ze wel of geen baby van ons wilde dragen."

De surrogaat bleek heel enthousiast te zijn, toen ze hoorde wie de ouders worden. "Ze kende mijn verhaal al van mijn show. Ze kende mijn struggle en wist hoe open ik hierover was. Ze was dan ook alleen maar heel erg trots op het feit dat zij de draagmoeder zou worden."

Lees ook: Het supergoedkope haarproduct waar Kim Kardashian bij zweert

Bron: The Real, Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook