Maybelline komt met mascara met kokosgeur

Wait, what?!

Lees ook

Iets wat elke beauty liefhebber áltijd bij zich heeft: mascara. Beautymerk Maybelline weet opnieuw weer goed in te spelen op de wensen van deze liefhebbers. Het merk lanceert namelijk een mascara met kokosgeur: Maybelline Total Temptation Mascara.

Kokosnoten mascara?!

Tijdens de Spring 2018 New York Fashion Week werd deze mascara al meerdere keren gebruikt en nu weten we eindelijk waar het van is en wát het precies is: een kokosnoten mascara van Maybelline. Voor maar $9 (€7,70) is de mascara van jou! Maar wat maakt deze mascara eigenlijk zo bijzonder?

Well…

De mascara is licht en fluffy en voelt als een soort zachte mousse wanneer je het aanbrengt op de wimpers. Dit komt doordat er kokosboter door de mascara is verwerkt. Hierdoor blijft mascara langer zitten én lijkt het alsof je wimpers ook nog eens een stuk langer zijn.

Wanneer je denkt aan een kokosgeur, denk je misschien wel aan Malibu of een andere cocktail. Daar ruikt het dus níet naar! Er zit een lichte, subtiele kokosgeur in die je alleen ruikt wanneer je 'em echt tegen je neus houdt. Er zitten dus geen heftige geuren in waar je huid van gaat irriteren. Vanaf januari 2018 is de mascara verkrijgbaar. Ga jij 'em ook kopen?

Lees ook: Déze mascara wordt wereldwijd elke drie minuten verkocht

Bron: PopSugar, Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook